Bettany Hughes (2015) – Geniile lumii antice: Buddha, Socrate și Confucius

Istoricul Bettany Hughes călătorește în India, Grecia și China pentru a explora viața și epoca lui Buddha, Socrate și Confucius. Între secolele VI și V î. Hr., prințul Siddhartha Gautama a pornit într-o călătorie spirituală ce avea să transforme omenirea. Filosofia subversivă a lui Socrate a contestat dogmele, tradițiile și superstițiile din vremea sa. Tot ea avea să-i aducă și sfârșitul. Confucius este considerat gânditorul oriental de referință, care a avut un rol primordial în dezvoltarea uneia dintre cele mai longevive civilizații ale lumii.

 


Pentru a viziona acest articol este nevoie de user si parola de acces, pe care le ofer tuturor celor care au facut o donatie pentru sustinerea acestui website, nu conteaza suma pe care o donezi, poate fi oricat doresti, pe urma trebuie doar sa ne trimiteti un mesaj e-mail de la rubrica Contact cu specificatia ca ati facut o donatie si doriti acces la articolele protejate. Userul si Parola o veti primi pe adresa de e-mail specificata in formularul din mesajul trimis, sa rugam sa verificati si rubrica "SPAM" la casuta voastra de e-mail in caz ca nu observati e-mailul de raspuns!


Daca ai primit userul si parola de acces apasa pe butonul de mai jos:


Multumesc frumos tuturor celor care ma sustin si tuturor celor care apreciaza informatiile publicate. Fara voi dragilor, poate acest blog nu ar exista! O donatie este un mod de a spune ca apreciati acest blog si articolele publicate.


Hide picture