Bizantul: Imperiul disparut (1997)

Timp de mai bine de 1.000 de ani, Imperiul Bizantin a fost ochiul întregii lumi – originea marii literaturi, a artei plastice și a guvernării moderne. Moștenitor al Greciei și al Romei, Imperiul Bizantin a fost și primul imperiu creștin. Acum, după un an de filmări pe trei continente, TLC dezvaluie această civilizație antică, care se întinde pe 11 secole și trei continente. Treceți prin porțile Constantinopolului, explorați magnifica moschee din Hagia Sofia și vedeți comorile jefuite ale imperiului situat acum în St. Marks, Veneția.

 


Pentru a viziona acest articol este nevoie de user si parola de acces, pe care le ofer tuturor celor care au facut o donatie pentru sustinerea acestui website, nu conteaza suma pe care o donezi, poate fi oricat doresti, pe urma trebuie doar sa ne trimiteti un mesaj e-mail de la rubrica Contact cu specificatia ca ati facut o donatie si doriti acces la articolele protejate. Userul si Parola o veti primi pe adresa de e-mail specificata in formularul din mesajul trimis, sa rugam sa verificati si rubrica "SPAM" la casuta voastra de e-mail in caz ca nu observati e-mailul de raspuns!


Daca ai primit userul si parola de acces apasa pe butonul de mai jos:


O donatie este un mod de a spune ca apreciati acest blog si articolele publicate. Multumesc frumos tuturor celor care ma sustin si tuturor celor care apreciaza informatiile publicate. Fara voi dragilor, acest blog nu ar exista!


Hide picture