Descoperiți Inima Lumii: Ierusalim

Scufundați-vă într-unul dintre cele mai iubite orașe din lume JERUSALEM. Descoperiți de ce această mică bucată de pământ este sacră pentru trei mari religii prin poveștile familiilor evreiești, creștine și musulmane care numesc Ierusalimul acasă. Accesul fără precedent la cele mai sfinte locuri ale orașului, precum și filmările aeriene rare și uluitoare ale orașului vechi și ale Țării Sfinte, se combină pentru a face din Ierusalim o experiență cinematografică unică și uimitoare.

 


Pentru a viziona acest articol este nevoie de user si parola de acces, pe care le ofer tuturor celor care au facut o donatie pentru sustinerea acestui website, nu conteaza suma pe care o donezi, poate fi oricat doresti, pe urma trebuie doar sa ne trimiteti un mesaj e-mail de la rubrica Contact cu specificatia ca ati facut o donatie si doriti acces la articolele protejate. Userul si Parola o veti primi pe adresa de e-mail specificata in formularul din mesajul trimis, sa rugam sa verificati si rubrica "SPAM" la casuta voastra de e-mail in caz ca nu observati e-mailul de raspuns!


Daca ai primit userul si parola de acces apasa pe butonul de mai jos:

 


O donatie este un mod de a spune ca apreciati acest blog si articolele publicate. Multumesc frumos tuturor celor care ma sustin si tuturor celor care apreciaza informatiile publicate. Fara voi dragilor, acest blog nu ar exista!


Hide picture