Extraordinara calatorie a pamantului pe ordita in jurul soarelui (2012)

Chiar acum vă plimbați în jurul soarelui cu 100.000 km pe oră. În anul următor vei călători 584 milioane de mile, pentru a ajunge înapoi de unde ai început. Prezentatoarele Kate Humble și Dr. Helen Czerski urmaresc călătoria Pământului în jurul soarelui pentru o orbită completă, pentru a asista la consecințele uimitoare pe care le are această călătorie pentru noi toți. În acest prim episod, ei călătoresc din iulie până la solstițiul din decembrie, experimentând vreme spectaculoasă și cele mai mari maree de pe Pământ. Pentru a arăta cum ne afectează orbita Pământului viețile, Helen sare dintr-un avion și Kate devine pe scurt cel mai rapid șofer de pe Pământ.

 


Pentru a viziona acest articol este nevoie de user si parola de acces, pe care le ofer tuturor celor care au facut o donatie pentru sustinerea acestui website, nu conteaza suma pe care o donezi, poate fi oricat doresti, pe urma trebuie doar sa ne trimiteti un mesaj e-mail de la rubrica Contact cu specificatia ca ati facut o donatie si doriti acces la articolele protejate. Userul si Parola o veti primi pe adresa de e-mail specificata in formularul din mesajul trimis, sa rugam sa verificati si rubrica "SPAM" la casuta voastra de e-mail in caz ca nu observati e-mailul de raspuns!


Daca ai primit userul si parola de acces apasa pe butonul de mai jos:


Multumesc frumos tuturor celor care ma sustin si tuturor celor care apreciaza informatiile publicate. Fara voi dragilor, poate acest blog nu ar exista! O donatie este un mod de a spune ca apreciati acest blog si articolele publicate.


Hide picture