Trezit (2014) – Viața lui Paramahansa Yogananda

O biografie neconvențională despre misticul est-indian care a adus yoga și meditația Kriya în Occident în anii 1920. Paramahansa Yogananda este autorul clasicului spiritual Autobiografia unui yoghin, care a vândut milioane de exemplare și este o lectură obligatorie pentru căutătorii de adevăr și pasionații de yoga de astăzi. Personalizându-și călătoria pentru iluminare și împărtășind luptele sale de-a lungul drumului, Yogananda a făcut ca învățăturile antice vedice care să fie relatabile unui public modern. Cunoscut ca „Tatăl Yoga în Occident”, el a atras nenumărați adepți în zilele sale. Filmat peste trei ani cu participarea a 30 de țări, din Statele Unite până în India, documentarul examinează lumea yoga. Explorează de ce nenumărați oameni de astăzi și-au îndreptat atenția spre interior, rezistând tentațiilor lumii materiale în căutarea părtășiei de auto-realizare.

 


Pentru a viziona acest articol este nevoie de user si parola de acces, pe care le ofer tuturor celor care au facut o donatie pentru sustinerea acestui website, nu conteaza suma pe care o donezi, poate fi oricat doresti, pe urma trebuie doar sa ne trimiteti un mesaj e-mail de la rubrica Contact cu specificatia ca ati facut o donatie si doriti acces la articolele protejate. Userul si Parola o veti primi pe adresa de e-mail specificata in formularul din mesajul trimis, sa rugam sa verificati si rubrica "SPAM" la casuta voastra de e-mail in caz ca nu observati e-mailul de raspuns!


Daca ai primit userul si parola de acces apasa pe butonul de mai jos:


 


Cartile lui Paramahansa Yogananda se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 


O donatie este un mod de a spune ca apreciati acest blog si articolele publicate. Multumesc frumos tuturor celor care ma sustin si tuturor celor care apreciaza informatiile publicate. Fara voi dragilor, acest blog nu ar exista!


Hide picture