Yazhi Swaruu – Ce este sufletul

Yazhi Swaruu este o tânără doamnă extraterestră cu sufletul străvechi care a fost într-un contact scris în direct și aproape zilnic pe internet cu noi din decembrie 2017. Ea și echipa Taygetean au fost în comunicare cu noi, precum și cu alte persoane, direct din orbita terestră unde sunt staționate. Ea este un pilot de vânătoare, expert în manipulări ale timpului, cronologii, genetică, navigație și ghid spiritual atât pentru noi, cât și pentru echipa pleiadiană Taygeteană cu care a lucrat. Din 2008, echipajul Taygetean a contactat sute de oameni de pe Pământ în cadrul programului oficial „Primul contact”. Programul nu mai este în funcțiune. Cu toate acestea, Yazhi Swaruu și echipajul Taygetan continuă să aibă contact cu noi, Robert și Gosia, transmitând o mulțime de informații actuale, spirituale, istorice, științifice și tehnologice. Recent comunicarea a început și cu Cristina și Estella (Spania) YAZHI SWARUU ESTE CONTACTUL NOSTRU PRINCIPAL INFORMAȚIILE NU SE MODIFICĂ. Este pentru prima dată în istorie când o rasă extraterestră împarte în mod direct o cantitate atât de mare de informații. Este timpul să ne trezim și să aflăm mai multe despre realitatea care ne înconjoară! – https://swaruu.org/

Vezi online cu traducere:

Gosia: Ce este un suflet, Swaruu?

Swaruu: Este un cuvânt care seamănă cu un fractal de font, dar cu o încărcătură religioasă în acest cuvânt acum. Este o piesă holografică a Sursei care este sursa însăși. Energie creativă, conștiință. Semnul sursei, dar este sursa însăși în același timp.

Gosia: Sufletul își păstrează identitatea, conștiința de sine, personalitatea, memoria după moarte?

Swaruu: Da. Dar un suflet nu este ceva ce este. Mai degrabă, îl creezi pe măsură ce treci prin experiențele vieții tale (plural). Așa că, atunci când mori, mergi „încă un pas” pe măsură ce îți creezi sufletul. Toate valorile tale și experiențele prin care treci în viața lor se adaugă la experiența care urmează. Ele determină punctul de îngrijire pe care îl veți avea. Asta înseamnă ideile pe care le veți avea și care se vor reflecta în voi ca ceva pe care îl percepeți ca lumea exterioară. Deci, pe orice vă concentrați vă va oferi mai mult din același lucru și, în același timp, va crea frecvența care vă va defini pe voi și sufletul vostru. Acumulați experiență pe măsură ce avansați, idei, valori, moravuri, ideologii, preferințe precum a fi bărbat sau femeie. Acesta este sufletul tău. Sufletele nu au gen, deoarece aceasta face parte, de exemplu, din experiență. Dar ei păstrează preferința de a fi unul sau altul, deoarece au încercat să fie amândoi la un moment dat. Dar, pe măsură ce progresează, se mențin la un gen pe care îl preferă. Pe Pământ există mulți oameni homosexuali, care continuă cu acest exemplu și, deși se datorează diferitelor motive complicate și nu acesta, acesta se reduce la un suflet care testează un gen sau altul pentru a decide care va fi energia sa. Mai târziu, ei vor adera la unul singur, întrupându-se în acest gen din nou și din nou, deoarece acea parte a identității sufletului este rezolvată, deci continuă să exploreze lucruri superioare.

 


Avem nevoie de tine. Susține-ne cu o donație! Generozitatea și interesul atâtor oameni pentru aceste informatii face posibila existenta acestui website. Fiind un spaţiu 100% independent, ne bazăm pe donaţiile vizitatorilor, fără de care acest website poate nu ar fi existat.


Hide picture