Zeitgeist (2007) – Spiritul Epocii

Acest documentar adună informații din mai multe surse și le pune împreună într-un mod care arată că este posibil ca oamenii să fie manipulați de instituții mari, guverne și puteri economice. Este împărțit în 3 părți. 1. Religie: credințe astrologice păgâne în comparație cu religiile moderne și antice. 2. 9/11: O privire de ansamblu asupra numeroaselor aspecte discutabile ale acestui eveniment extrem de important. 3. Banca Rezervei Federale: o istorie a formării și capacității sale de a controla economia. Cu multe clipuri de știri din evenimente tragice din istorie, fragmente audio din cei care cred că oamenii sunt induși în eroare cu privire la nivelul de libertate pe care îl au.

Vezi online cu traducere:

 


Pentru a viziona acest articol este nevoie de user si parola de acces, pe care le ofer tuturor celor care au facut o donatie pentru sustinerea acestui website, nu conteaza suma pe care o donezi, poate fi oricat doresti, pe urma trebuie doar sa ne trimiteti un mesaj e-mail de la rubrica Contact cu specificatia ca ati facut o donatie si doriti acces la articolele protejate. Userul si Parola o veti primi pe adresa de e-mail specificata in formularul din mesajul trimis, sa rugam sa verificati si rubrica "SPAM" la casuta voastra de e-mail in caz ca nu observati e-mailul de raspuns!


Daca ai primit userul si parola de acces apasa pe butonul de mai jos:


O donatie este un mod de a spune ca apreciati acest blog si articolele publicate. Multumesc frumos tuturor celor care ma sustin si tuturor celor care apreciaza informatiile publicate. Fara voi dragilor, acest blog nu ar exista!


Hide picture