Ceva Necunoscut Face Ceva Ce Noi Nu Pricepem (2009)

Este posibil ca unii oameni să vă citească mintea? (Telepatie). Sau sa priviți în viitor? (Clarvedere). De ce unii oameni se pot vindeca singuri în timp ce se află în ultimele etape ale unui cancer mortal? (Vindecare). Există cu adevărat mintea peste materie (telechinezie) și dacă da, cum explicăm acest lucru? Oamenii pretind că „văd” obiecte sau locuri îndepărtate (Vizualizare la distanță). Chiar „văd” ceva? Și unde este granița dintre puterile magice „reale” și fraude? Se pot explica aceste minuni ale minții? Aceste întrebări și multe altele sunt explorate, răspunsuri în acest documentar fascinant și ciudat „Ceva necunoscut face, nu știm ce” (105 minute) de regizorul olandez Renée Scheltema. Pe parcurs, ea colectează, de asemenea, povești anecdotice de la celebrități din domeniu, cum ar fi detectivul psihic Nancy Myer, autorul Arielle Ford, astronautul dr. Edgar Mitchell și Intuitive Catherine Yunt. Fenomenele psihice ca cele 5: Precogniție, Telepatie, Vizualizare la distanță, Psiho-kinezie și Vindecare spirituală. Renée a descoperit că experimentele de astăzi dezvăluie modul în care știința verifică numeroase tipuri de conexiuni: „minte la minte”; „minte la corp” și „minte la lume”, demonstrând că abilitățile psihice fac parte din natura noastră inerentă. Alăturați-vă experților de frunte în domeniul științei, medicinei alternative și para-psihologiei, deoarece acestea dezvăluie cunoștințe profunde asupra lumii nevăzute și oferă dovezi științifice din spatele fenomenelor psihice.

 


Pentru a viziona acest articol este nevoie de user si parola de acces, pe care le ofer tuturor celor care au facut o donatie pentru sustinerea acestui website, nu conteaza suma pe care o donezi, poate fi oricat doresti, pe urma trebuie doar sa ne trimiteti un mesaj e-mail de la rubrica Contact cu specificatia ca ati facut o donatie si doriti acces la articolele protejate. Userul si Parola o veti primi pe adresa de e-mail specificata in formularul din mesajul trimis, sa rugam sa verificati si rubrica "SPAM" la casuta voastra de e-mail in caz ca nu observati e-mailul de raspuns!


Daca ai primit userul si parola de acces apasa pe butonul de mai jos:


Multumesc frumos tuturor celor care ma sustin si tuturor celor care apreciaza informatiile publicate. Fara voi dragilor, poate acest blog nu ar exista! O donatie este un mod de a spune ca apreciati acest blog si articolele publicate.


Hide picture