Descifrand misterul vietii (Teoria designului inteligent) (2001)

În 1859, Charles Darwin a publicat, Despre originea speciilor. El susținea că toată viața de pe pământ era produsul unor procese naturale neorientate. Timp, șansă și selecție naturală. De la Darwin, biologii s-au bazat pe astfel de procese pentru a explica originea ființelor vii. Totuși, astăzi, această abordare este contestată ca niciodată. „Descifrand misterului vieții” este povestea oamenilor de știință contemporani de vârf, care avansează o idee puternică – „teoria designului inteligent”. Folosind animație computerizată de ultimă generație, „Descifrand misterul vieții” te transportă în interiorul celulei vii pentru a explora sisteme și mașini care poartă semnele inconfundabile ale designului. Descoperiți complexitatea unui motor rotativ bacterian microscopic, care se rotește la 100.000 rpm. În nucleu explorează minunea ADN-ului, o moleculă asemănătoare firului care stochează instrucțiuni pentru a construi componentele esențiale ale fiecărui organism viu. Face parte dintr-un sistem de procesare a informațiilor biologice mai complex și mai puternic decât orice rețea de calculatoare. Acest documentar convingător examinează o idee cu puterea de a revoluționa înțelegerea noastră despre viață … și de a descifra misterul originii sale.

 


Pentru a viziona acest articol este nevoie de user si parola de acces, pe care le ofer tuturor celor care au facut o donatie pentru sustinerea acestui website, nu conteaza suma pe care o donezi, poate fi oricat doresti, pe urma trebuie doar sa ne trimiteti un mesaj e-mail de la rubrica Contact cu specificatia ca ati facut o donatie si doriti acces la articolele protejate. Userul si Parola o veti primi pe adresa de e-mail specificata in formularul din mesajul trimis, sa rugam sa verificati si rubrica "SPAM" la casuta voastra de e-mail in caz ca nu observati e-mailul de raspuns!


Daca ai primit userul si parola de acces apasa pe butonul de mai jos:


O donatie este un mod de a spune ca apreciati acest blog si articolele publicate. Multumesc frumos tuturor celor care ma sustin si tuturor celor care apreciaza informatiile publicate. Fara voi dragilor, acest blog nu ar exista!


Hide picture