Dincolo de interior – Povestea LSD-ului

Documentarul vorbeste pe larg despre aceasta substanta, dietilamida acidului lizergic, cunoscută și sub numele de acid, este un medicament halucinogen. Efectele includ, de obicei, gânduri, sentimente și conștientizare modificate ale mediului înconjurător. Mulți utilizatori văd sau aud lucruri care nu există. Sunt tipice pupilele dilatate, creșterea tensiunii arteriale și creșterea temperaturii corpului.

 


Pentru a viziona acest articol este nevoie de user si parola de acces, pe care le ofer tuturor celor care au facut o donatie pentru sustinerea acestui website, nu conteaza suma pe care o donezi, poate fi oricat doresti, pe urma trebuie doar sa ne trimiteti un mesaj e-mail de la rubrica Contact cu specificatia ca ati facut o donatie si doriti acces la articolele protejate. Userul si Parola o veti primi pe adresa de e-mail specificata in formularul din mesajul trimis, sa rugam sa verificati si rubrica "SPAM" la casuta voastra de e-mail in caz ca nu observati e-mailul de raspuns!


Daca ai primit userul si parola de acces apasa pe butonul de mai jos:


Multumesc frumos tuturor celor care ma sustin si tuturor celor care apreciaza informatiile publicate. Fara voi dragilor, poate acest blog nu ar exista! O donatie este un mod de a spune ca apreciati acest blog si articolele publicate.


Hide picture