Dr. Raymond Moody – Despre Experientele din aproprierea mortii

Zeci de ani de anchetă asupra fenomenelor NDE ne oferă relatări credibile despre ceea ce trăiesc oamenii când corpul moare, dar conștiința continuă. În aceste episoad, el dezvăluie cercetările sale personale despre unele dintre cele mai frecvente experiențe cu NDE, experiențe de moarte comune, comunicarea cu spiritele și reîncarnarea.

 


Pentru a viziona acest articol este nevoie de user si parola de acces, pe care le ofer tuturor celor care au facut o donatie pentru sustinerea acestui website, nu conteaza suma pe care o donezi, poate fi oricat doresti, pe urma trebuie doar sa ne trimiteti un mesaj e-mail de la rubrica Contact cu specificatia ca ati facut o donatie si doriti acces la articolele protejate. Userul si Parola o veti primi pe adresa de e-mail specificata in formularul din mesajul trimis, sa rugam sa verificati si rubrica "SPAM" la casuta voastra de e-mail in caz ca nu observati e-mailul de raspuns!


Daca ai primit userul si parola de acces apasa pe butonul de mai jos:


Prin o Donatie ajuti acest website sa poata acoperi cheltuielile de intretinere. Va multumesc tuturor pentru sustinerea acordata si interesul vostru pentru aceste informatii.