George Zaidan – Ce e grasimea?
Dupa cum spune povestea, grăsimea nu e bună. Ei bine, e mai nuanțat de-atât. Tipul de grăsime pe care îl mâncăm are un impact mai mare asupra sănătății decât cantitatea de grăsime. George Zaidan examinează trigliceridele, diversele molecule din care e formată grăsimea și modul în care putem identifica ce tip de grăsime consumăm.
Vezi online cu traducere:
Se sugerează o donație ca formă de recunoștință pentru informațiile oferite.
Vezi si alte articole similare:
Meditatii zilnice cu Krishnamurti - Radacina tuturor fricilor
Gabor Mate - Despre despre traume, dependență
Omraam Mikhael Aivanhov - Despre deschiderea simțurilor interioare
Carlos Castaneda - Ei ne-au ocupat pentru ca noi suntem hrana lor
Omraam Mikhael Aivanhov - Nu povestiti grijile si necazurile voastre
Meditații zilnice cu J. Krishnamurti - Trebuie să murim față de toate emoțiile noastre