Helen Keller si Vasile Adamescu – O viata ca o metafora a trezirii spirituale

Exista oameni care nu aud si, implicit, nici nu vorbesc. Exista oameni care nu vad, dar au marunta bucurie ca aud si ca pot vorbi. Putini si nefericiti sunt cei care nici nu aud, nici nu vad, dar trebuie sa invete sa vorbeasca, pentru a nu zace izolati intr-o alta lume decat cea in care traim noi, cei care comunicam cu usurinta prin cuvinte scrise sau vorbite.

In intreaga lume au existat in jur de 20 de oameni orbi, surzi si muti, iar dintre acestia putini sunt cei care au fost demutizati, adica au fost invatati sa comunice prin cuvinte rostite cu greu sau prin semne. Unul dintre ei este romanul Vasile Adamescu.

Supraomul Vasile Adamescu a evadat din tăcere, beznă şi necuvânt!

 

Helen rămâne o poveste extraordinară și remarcabilă și este cel mai bine cunoscut de oameni datorită filmului The Miracle Worker. (poate fi văzut on-line).

Cartea se poate comanda de aici- https://bit.ly/3j9hx6c


Avem nevoie de tine. Susține-ne cu o donație! Generozitatea și interesul atâtor oameni pentru aceste informatii face posibila existenta acestui website. Fiind un spaţiu 100% independent, ne bazăm pe donaţiile vizitatorilor, fără de care acest website poate nu ar fi existat.


Hide picture