Documentare

SupraUman – Noua Normalitate: Documentar Wim Hof

De-a lungul timpului, noi, ca oameni, am dezvoltat o atitudine diferită față de natură și am uitat de puterea noastră interioară. Aceasta este capacitatea corpului nostru de a se adapta la temperaturi extreme și de a supraviețui în mediul nostru natural. Metoda Wim Hof se bazează pe acest principiu. Wim Hof, cunoscut sub numele de Omul de gheață, dar este mult mai mult decât atât. Metoda Wim Hof este compusă din tehnici de respirație, baie de gheață, terapie la rece și tehnici care vă pot regla sistemul imunitar și chiar sistemul nervos autonom generând vindecare naturală. Gazda dvs., Catalin Matei, va arata cum să faceți parte din noul val de super-oameni, unde Wim Hof este un model puternic.

Vezi online cu traducere:

De-a lungul timpului, relația noastră cu lumea în care trăim s-a schimbat. Stilurile noastre de viață ne-au deconectat de mediul natural. Din cauza acestei deconectări, mecanismele noastre de supraviețuire vechi nu mai sunt declanșate și am pierdut contactul cu puterea noastră interioară. Prin decenii de autoexplorare și studii științifice revoluționare, Wim a creat o modalitate simplă și eficientă de a stimula aceste procese fiziologice profunde și de a ne realiza întregul potențial. Metoda Wim Hof se referă la reconectarea noastră – la noi înșine, la ceilalți și la natură.

:: Metoda se bazează pe 3 piloni puternici ::

Mini Cursul Gratis Tradus in limba romana

 

Respiraţie

Primul pilon al metodei wim hof este respirația. Respirăm întotdeauna, dar nu știm în mare parte potențialul său extraordinar. Nivelurile crescute de oxigen dețin o comoară de beneficii, iar tehnica de respirație specializată a metodei Wim Hof le dezgropă pe toate: mai multă energie, niveluri reduse de stres și un răspuns imun crescut care se ocupă rapid de agenții patogeni.

Atenție: Faceți întotdeauna exercițiul de respirație într-un mediu sigur (de exemplu, așezat pe o canapea / podea) și neforțat. Nu-l practicați niciodată înainte sau în timpul scufundării, al condusului, al înotului, al unei băi sau în orice alt mediu / loc în care ar putea fi periculos să leșinați. Exercițiul de respirație are un efect profund și ar trebui să fie practicat în modul în care este explicat.

 

Terapia la rece

Frigul este prietenul tău cald și unul dintre cei trei piloni ai metodei wim hof. Expunerea adecvată la frig începe o cascadă de beneficii pentru sănătate, inclusiv acumularea de țesut adipos maro și pierderea de grăsime rezultată, inflamație redusă care facilitează un sistem imunitar fortificat, niveluri hormonale echilibrate, calitate îmbunătățită a somnului și producerea de endorfine – senzația – substanțe chimice bune din creier care vă ridică în mod natural starea de spirit

Atenție: frigul este o forță puternică. Vă sfătuim cu tărie să vă construiți treptat expunerea la frig. Antrenează-te mereu fără forță și ascultă-ți corpul cu atenție. Dacă nu este practicat în mod responsabil, riscați hipotermie sau „după picătură”. De asemenea, persoanele fizice nu trebuie să practice expunerea la frig atunci când sunt însărcinate, după ce au consumat alcool, după mese sau în timpul exercițiului. Dacă aveți probleme de sănătate (grave), vă rugăm să consultați întotdeauna un medic înainte de a practica.

 

Angajament

Al treilea pilon al metodei wim hof este fundamentul celorlalți doi: atât expunerea la frig, cât și respirația conștientă necesită răbdare și dăruire pentru a fi pe deplin stăpânite. Înarmat cu concentrare și determinare, sunteți gata să explorați și în cele din urmă să vă stăpâniți propriul corp și propria minte.

 


Cartile lui Wim Hof se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 


Ajuta-ma sa traduc din text in voce audio cat mai multe articole postate.

(Doriti un anumit articol sa fie tradus din text in voce audio, trimite-ti un mesaj de cerere traducere)

Dacă informatiile găsite aici ti-au fost de folos, spune "mulțumesc" printr-o donație de sustinere:


Hide picture