Eu sunt: Ai puterea de a schimba lumea (2011)

În urmă cu câțiva ani, Tom Shadyac, regizorul filmelelor Ace Ventura și Profesorul Trăznit, a avut un accident care i-a pus viața în pericol. Pe patul de spital, el începe să se gândească la viața lui și, își dă seama că banii, vila din Pasadena și avionul privat nu i-au adus fericirea. Decide să pornească în jurul lumii, cu obiectivul de a crea un documentar care să răspundă la două întrebări: Ce este în neregulă cu lumea? si Cum ne putem schimba în mai bine? Documentarul I AM este o compilație fantastică de informații și emoții, iar concluziile la care ajunge sunt uimitoare!

 


Pentru a viziona acest articol este nevoie de user si parola de acces, pe care le ofer tuturor celor care au facut o donatie pentru sustinerea acestui website, nu conteaza suma pe care o donezi, poate fi oricat doresti, pe urma trebuie doar sa ne trimiteti un mesaj e-mail de la rubrica Contact cu specificatia ca ati facut o donatie si doriti acces la articolele protejate. Userul si Parola o veti primi pe adresa de e-mail specificata in formularul din mesajul trimis, sa rugam sa verificati si rubrica "SPAM" la casuta voastra de e-mail in caz ca nu observati e-mailul de raspuns!


Daca ai primit userul si parola de acces apasa pe butonul de mai jos:


Multumesc frumos tuturor celor care ma sustin si tuturor celor care apreciaza informatiile publicate. Fara voi dragilor, poate acest blog nu ar exista! O donatie este un mod de a spune ca apreciati acest blog si articolele publicate.


Hide picture