Iyanla Vanzant – Un minut de respiro

IYANLA VANZANT: Iată care-i lecţia. Când te afli într-o situaţie inedită, o împrejurare nemaiîntâlnită, o nouă experienţă de viaţă, tot ce are nevoie de vindecare în tine iese la suprafaţă.

OPRAH: Aoleu!

IYANLA; Şi dacă nu-ţi iei un minut de respira să te aduni, să te rogi, vei face ce-ai făcut dintotdeauna.

OPRAH: Da.

IYANLA: Aşa că trebuie să fii îndeajuns de limpezit, de stabil şi de concentrat, încât să te întrebi: „Cum o să-rezolv de data asta?“

OPRAH: Aşadar, lecţia este,despre pauză…

IYANLA: Ajungem de la 20 la 30 de ani fără pauză. Dintr-un job în altul, dintr-un pat în altul. Pentru fiecare, ia o pauză. Respiră. Fă o pauză.

OPRAH: Femeile greşesc iar şi iar în relaţii. Şi bărbaţii, la fel.

IYANLA: Da.

OPRAH: Ieşi dintr-o relaţie, începi alta, şi ţi se pare că lucrurile stau diferit, iarba e mai verde. Crezi că e altfel, dar iei cu tine tot balastul din trecut

IYANLA: Mi-a luat patruzeci de ani să îmi dau seama că încercam să primesc aprobarea şi acceptarea din partea tatălui meu. Un bărbat: patruzeci de ani.. Şi am tot retrăit problemele cu tata.

OPRAH: Iar şi iar.

IYANLA: Iar şi iar. Intr-o zi, sufletul pur si simplu mi s-a luminat, şi Sfântul Duh mi-a spus: „Nu-l poţi face pe tatăl tău să te iubească aşa“. Şi atunci mi-am acordat un respiro, ca sa analizez asta. Si asta e adevarul, Oprah. E greu sa-l infrunti. E dureros ca naiba. Scuze pentru limbaj. Sunday.

OPRAH: Scuzati-ne, Super Soul…

IYANLA: Adevarul te va elibera, dar, pentru asta, trebuie sa treci prin chinul scoaterii lui la lumina ca prin durerea facerii.

 


Cartile lui Iyanla Vanzant se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 
 
Cartile lui Oprah Winfrey se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 


Daca apreciezi informatiile publicate si dorești sa ajuți acest blog:


Descarcă aplicaţia TrezireaInteligentei


Hide picture