Calea miracolelor (2021) – Descoperiți-vă capacitatea interioară de a vă vindeca

Calea Miracolelor este un film revoluționar care ne poartă într-o călătorie a vindecării umane și a împuternicirii personale. Recuperările miraculoase și știința lor subiacentă sunt explorate și descoperite în acest documentar care provoacă gândirea. Îmbinând lecții din medicina tradițională occidentală și sistemele holistice antice, acest film urmărește munca medicului holistic Dr. Mark Mincolla, cu interviuri convingătoare ale unor celebrități din domeniu, inclusiv Dr. Deepak Chopra, Bruce Lipton și mulți alții. Spectatorii descoperă cum să valorifice puterea vindecării explorând modul în care proprietățile energetice ale alimentelor, gândurilor și emoțiilor afectează imunitatea, inflamația cronică și expresia genetică a bolii. În cele din urmă, ne conduce la o înțelegere a sinelui superior și la alinierea cu iubirea universală. Pe măsură ce Orientul se întâlnește cu Occidentul și sistemele antice converg cu știința de ultimă oră, înțelegem în sfârșit calea vindecării miraculoase și construim o cale către viitorul medicinei.

 


Pentru a viziona acest articol este nevoie de user si parola de acces, pe care le ofer tuturor celor care au facut o donatie pentru sustinerea acestui website, nu conteaza suma pe care o donezi, poate fi oricat doresti, pe urma trebuie doar sa ne trimiteti un mesaj e-mail de la rubrica Contact cu specificatia ca ati facut o donatie si doriti acces la articolele protejate. Userul si Parola o veti primi pe adresa de e-mail specificata in formularul din mesajul trimis, sa rugam sa verificati si rubrica "SPAM" la casuta voastra de e-mail in caz ca nu observati e-mailul de raspuns!


Daca ai primit userul si parola de acces apasa pe butonul de mai jos:

 


Multumesc frumos tuturor celor care ma sustin si tuturor celor care apreciaza informatiile publicate. Fara voi dragilor, poate acest blog nu ar exista! O donatie este un mod de a spune ca apreciati acest blog si articolele publicate.


Hide picture