Michael Beckwith – Suntem fiinte vibrationale

OPRAH: Să discutăm despre vibraţie. O folosiţi mult în învăţăturile dumneavoastră. Nu mai ştiu când am înţeles pentru prima oară că există energie şi o anumită frecvenţă în orice. Şi că misiunea şi scopul vieţii unui om sunt să se alinieze cu acea frecvenţă care îi va permite să îşi găsească rostul vieţii.

MICHAEL BERNARD BECKWITH: Exact. Suntem fiinţe vibraţionale. Ştiţi, nu suntem doar carne şi sânge. Dacă te uiţi prin microscop, vei vedea că totul e vibraţie. Şi, aşa cum ne spun oamenii de ştiinţă, aceea este informaţie.

Dar nu este solidă, este mereu în mişcare. Aşadar, suntem fiinţe vibraţionale. Aşa cum spuneaţi, când ne ridicăm vibraţia la ceea ce vrem să trăim se întâmplă mai întâi la nivel subtil, apoi e sesizabilă şi se manifestă în viaţa noastră. Oamenii care păstrează ranchiună, animozitate îşi încetinesc vibraţia.

OPRAH: Am înţeles mai bine. Spuneţi că atunci când îţi recunoşti frecvenţa vibraţională, atragi în tine tot timpul, literalmente, vibraţia cea mai asemănătoare cu ceea ce exprimi.

MICHAEL: Da. Altfel spus, nu poţi avea ceea ce nu eşti dispus să devii, la nivel vibrational. Vedeţi? De asta oamenii care câştigă la loterie pierd totul. Ajung să fie cu persoana cu care îşi doreau, dar nu pot păstra relaţia. Ori au un oarecare succes, dar nu îl pot păstra. Pentru că, în interior, nu erau aliniaţi vibrational. Nu se transformaseră. Pentru scurtă vreme, o poţi manipula ca să obţii diverse. Dar dacă vrei să fii complet, trebuie să îţi ridici vibraţia şi să devii cine vrei să fii în vibraţie. Radiezi. Radiezi din interior spre exterior. Aşadar, dacă eu devin frecvenţa vibraţională a iubirii, a armoniei, a păcii şi radiez toate acestea, ele vor fi vizibile în viaţa mea.

OPRAH: Acesta-i secretul. Aceasta-i lecţia. Nu atragi. Trebuie să fii vibraţie şi să o radiezi tu, să o asimilezi iar ea să te înalţe. Până la urmă este vorba despre tine, lucrând asupra ta.

MICHAEL: Trebuie să te placi. Adică, în solitudine, trebuie să-ţi examinezi gândurile, acele gânduri frumoase, nebuneşti. Trebuie să te îmbrăţişezi, să te ierţi, să te iubeşti. Şi când te vei îndrăgosti de tine în solitudine, atunci vei putea fi la fel şi cu alţii. Dar dacă nu te placi când eşti doar tu cu tine, atunci îi forţezi pe alţii să te facă fericit.

 


Cartile lui Michael Beckwith se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 
 
Cartile lui Oprah Winfrey se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 


Multumesc frumos tuturor celor care ma sustin si tuturor celor care apreciaza informatiile publicate. Fara voi dragilor, poate acest blog nu ar exista! O donatie este un mod de a spune ca apreciati acest blog si articolele publicate.


Hide picture