Susan Greenfield – Povestea creierului: eliberarea lumii noastre interioare de emoții, amintiri, idei și dorințe

Acest episod dezvăluie povestea modului în care știința a ajuns să înțeleagă complexitatea uimitoare a creierului. Brain Story este o serie documentară a BBC prezentată de Susan Greenfield, care dezvăluie procesele de bază ale creierului care stau la baza tuturor aspectelor experienței umane. Seria constă din șase episoade, care explorează modul în care funcționează creierul în ceea ce privește memoria, emoția, vederea, creșterea și dezvoltarea creierului și conștiința. Discutând cu filozofii, clinicienii, neurochirurgii și pacienții acestora pentru a descoperi ce mașina fină, echilibrată și complexă este creierul, seria încearcă să răspundă la întrebarea „Care este mintea mea și cine sunt eu?”

 


Pentru a viziona acest articol este nevoie de user si parola de acces, pe care le ofer tuturor celor care au facut o donatie pentru sustinerea acestui website, nu conteaza suma pe care o donezi, poate fi oricat doresti, pe urma trebuie doar sa ne trimiteti un mesaj e-mail de la rubrica Contact cu specificatia ca ati facut o donatie si doriti acces la articolele protejate. Userul si Parola o veti primi pe adresa de e-mail specificata in formularul din mesajul trimis, sa rugam sa verificati si rubrica "SPAM" la casuta voastra de e-mail in caz ca nu observati e-mailul de raspuns!


Daca ai primit userul si parola de acces apasa pe butonul de mai jos:


O donatie este un mod de a spune ca apreciati acest blog si articolele publicate. Multumesc frumos tuturor celor care ma sustin si tuturor celor care apreciaza informatiile publicate. Fara voi dragilor, acest blog nu ar exista!


Hide picture