Ruediger Dahlke – Practicarea meditației și a muzicii pentru a ajunge la armonia naturală a vieții și la un mod conștient de a trăi

Dr. Ruediger Dahlke lucrează de peste 30 de ani ca medic, lider de seminare, autor și facilitator. Prin cărți precum ”Boala, ca o cale”, ”Boala, ca limbaj al sufletului”, ”Boala, ca simbol” și, cel mai recent, ”Legile destinului – reguli pentru viață”, el a devenit fondatorul unei teorii holiste în domeniul psihosomatic și al conștiinței, care se extinde către dimensiuni mistice și spirituale.

Vezi online cu traducere:

Boala ca sansa. Cum sa descifram mesajul ascuns al bolii. Am fost invatati in copilarie ca boala este ceva rau, de care trebuie sa scapam cat mai repede. “Duca-se pe pustii” spuneau bunicile noastre despre bolile copilariei. Ruediger Dahlke, autorul acestei carti, reuseste sa ne convinga ca paharul este totusi pe jumatate plin, ca boala este in acelasi timp o sansa. Prin intermediul unui organ sau regiuni a corpului, sufletul incearca sa ne aduca la cunostinta o durere, o tensiune, o lipsa, intr-un cuvant o problema nerezolvata. Daca stim sa descifram mesajul ascuns al bolii avem toate sansele sa ne eliberam de ea. Ruediger Dahlke s-a specializat in medicina naturista, psihoterapie si homeopatie. Este una dintre personalitatile cele mai marcante in domeniul medicinei psihosomatice si al miscarilor legate de sanatate.

 
Cartile lui Ruediger Dahlke se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 


Daca apreciezi informatiile publicate si dorești sa ajuți acest blog:


Descarcă aplicaţia TrezireaInteligentei


Hide picture