Vegan 2016 – Despre mișcarea vegană în continuă creștere

Diferenţa între hrana vegetariană şi carnivoră stă în cantitatea de raze solare pe care o conţin: fructele şi legumele sunt impregnate cu lumină solară în asemenea măsură încât ai putea zice că sunt lumină condensată. Mâncând fructe şi legume, absorbi lumină solară şi nu e implicată materie reziduală. Pe de altă parte, carnea e comparativ săracă în energia solară şi de aceea se strică repede; orice se strică repede este dăunător organismului. Mai există un pericol în a consuma carne. Când animalele sunt sacrificate ele sunt în panică. Aceastăteamă umple glandele cu o secreţie letală care pătrunde în sistemul celui ce mănâncă… cu efecte dezastruoase asupra sănătăţii şi vieţii. Ziceţi:” Da, dar carnea e aşa de bună!” Iată-vă din nou, gândindu-vă numai la gratificarea personală! Tot ce te interesează e plăcerea ta, tot ce contează e momentul, chiar dacă el înseamnă masacrul a milioane de animale… şi al tău. Trebuie să ştiţi că tot ce absorbiţi ca hrană, devine un fel de antenă internă ce captează diverse unde… carnea vă leagă cu zonele inferioare ale lumii astrale şi cu fiinţele ce se devoră ca animale sălbatice. Carnea este o legătură invizibilă cu teama, cruzimea, senzualitatea, lumea animală. Oricine poate vedea spectrul, ar fi tulburat de culorile din aura dumneavoastră. – Omraam Mikhael Aivanhov

Vezi online cu traducere:


Susține existența acestui website printr-o donație: