Articole

Bruno Groening – Un om simplu, cu capacitati deosebite

Noi toţi trăim într-o anumită ordine în lume. Legea supremă a ei este Dumnezeu. Dacă noi părăsim această ordine, ne pierdem fundamentul. Sănătatea noastră suferă, devenim bolnavi. Numai dacă facem din nou ordine în noi, poate să revină sănătatea. Omul ar trebui să se lase de tot ce este nenatural şi să se ofere complet naturii, de care el aparţine.

Toţi oamenii merită să fie ajutaţi. Dumnezeu este transmiţătorul, iar omul recepţionează puterea tămăduitoare. Ai încredere şi crezi, că puterea divină ajută şi vindecă ! De murit toţi oamenii trebuie să moară, chiar şi eu, dar eu n-am să fiu mort. Iar dacă sunt chemat, atunci vin şi ajut în continuare, dacă vrea Dumnezeu. Eu vă dau regulile de joc ale vieţii ca să deveniţi un maestru al vieţii. Activitatea mea serveşte doar faptului de a-i conduce pe toţi oamenii acestui pământ din nou pe calea cea corectă, pe calea lui Dumnezeu. Nu vă spun nimic nou, vă spun doar ceea ce nu mai ştiţi azi. Nu-mi mulţumiţi mie, mulţumiţi lui Dumnezeu. El a făcut-o. De existenţa mea ar trebui să se intereseze după părerea mea ştiinţa, numai pentru faptul că conferă activităţii de cercetări un imbold, şi anume pentru o sarcină de mâine. Eu pot ajuta unui om să găsească calea spre bine, dar nu am voie să iau eu decizia asupra lui sau să-l restrâng să facă un bine. Fiecare trebuie să-şi găsească propria lui cale.

Vizioneaza clipurile selectate:

Bruno Groening site in romana

Bruno Groening (1906-1959), s-a născut la Danzig /Oliva (acum Gdansk – Polonia), în 31 martie 1906, fiind al patrulea copil din şapte. De mic a manifestat o influenţă vindecătoare asupra oamenilor. Datorită primului Război mondial, a urmat doar primele 5 clase ale şcolii generale. A învăţat meseria de dulgher, și a lucrat în diferite meserii : dulgher, muncitor în fabrică şi în port, poştaş de telegrame şi electrician. În al doilea Război mondial a fost înrolat în armata germană, și a ajuns prizonier la ruși. S-a refugiat după război în Germania de vest. În 1949 a devenit cunoscut în mod brusc, datorită vindecării unui băiat din Herford /Germania, abandonat de medici. Ulterior, vindecările pe care le-a făcut la Traberhof, în apropiere de München, l-au făcut cunoscut pe plan mondial.

În presă și la radio ştirile relatau întâmplările legate de “doctorul minune”, și au ţinut luni la rând oamenii în tensiune. A fost turnat un film de cinematograf, au fost convocate comisii de cercetări ştinţifice, şi oficialităţile s-au preocupat până la cele mai înalte grade de cazul Bruno Groening. Ministrul social al Nordrhein-Westfaliei a cerut ca Bruno Groening să fie urmărit datorită încălcării legii cu privire la tămăduitorii naturişti, iar primul ministru al Bavariei dimpotrivă a declarat, că o astfel de „apariţie excepţională” nu trebuie lăsată să fie interzisă de paragrafe.

La toate nivelurile s-a discutat în mod agitat şi controvers despre cazul Bruno Groening. Preoţi, medici, jurnalişti, jurişti, politicieni şi psihologi discutau despre el, iar vindecările lui minunate erau pentru unii cadouri milostive ale unei puteri supreme, pentru alţii şarlatanerie. Realitatea vindecărilor a fost adeverită de consultaţiile medicale efectuate.

Ştirile despre vindecările lui magice s-au răspândit în toată lumea, și din toate ţările veneau bolnavi, scrisori de rugăminţi şi oferte. Zeci de mii de oameni suferinzi s-au perindat spre locurile lui de activitate. Părea începutul unei revoluţii în medicină.

Dar, societatea medicală și cea religioasă au a reacționat dur, medici renumiţi, funcţionari ai bisericilor, jurişti, au făcut totul pentru a-i stopa și interzice activitatea de vindecare. Au fost formulate interdicţii de vindecare, și i-au fost înaintate procese. Încercările de a face ca activitatea sa să se desfășoare loc în condiţii reglementate legal au fost lipsite de succes.

 

METODA CUPLĂRII – EINSTELLEN

Bruno Groening a explicat cum poate fiecare om să se încarce energetic. Credinţa în bine, este, la fel ca şi dorinţa de a deveni sănătos, o condiţie esenţială. Omul este înconjurat de undele de vindecare, pe care el nu are altceva de făcut decât să le înregistreze. Pentru conectare și încărcare cu această energia, Gröning a făcut cunoscută o tehnică numită de el “einstellen” (germană pentru “tuning”, “cuplare”).

Practica cuplării constă în :

– a sta în poziție verticală, chiar și în șezut pe un scaun,
– cu brațele și picioarele neîncrucișate,
– palmele orientate în sus,
– spatele să fie drept și să nu ai nici un fel de spătar (reazăm), dacă este posibil,
– focusarea atenției pe intenția de a primi Heilstrom, curentul energetic natural vindecător,
– păstrarea în minte (în atenție) a credinței ferme că energizarea se efectuează și vindecarea este posibilă,
– concentrarea asupra corpului, asupra senzațiilor și trăirilor emoționale care sunt declanșate de energia care îți străbate ființa.

 Reține : efectele au loc pe calea energetică, în mod natural, şi de aceea nu sunt DEPENDENTE DE PREZENȚA FIZICĂ a lui Bruno Groening, sau a altcuiva, ci doar FAVORIZATE de indicațiile date de el, de mine, sau de alții !  Tu accesezi energia, o energie naturală, în mod firesc, natural.

În ce mă privește, personal, nu atribui conotații religioase acestei energii, ci afirm doar că ea se supune legilor naturii, legi fizico-chimice, insuficient cunoscute încă de oamenii de știință.

Dar nici nu exclud și nu combat conotațiile religioase oferite de alții, deoarece putem afirma în mod logic că toate legile au o bază comună, o origine, un Creator.
Ca atare, fiecare om poate aborda acest subiect din prisma cea mai convenabilă și potrivită lui, căci, oricum, toate punctele de vedere exprimă de fapt aspecte ale aceluiași adevăr.

Lămuriri suplimentare:

1. Braţele şi picioarele nu trebuie să fie încrucişate (unite, nu trebuie să se atingă stângul cu dreptul), ci depărtate, pentru a nu întrerupe (scurtcircuita) curgerea curentului de vindecare prin organism. Dacă mîinile sau picioarele se ating, este ca și cum în locul de cuplare s-ar închide un circuit.

2.  Gândul la boală şi griji împiedică curgerea armonioasă a energiei, deoarece aceste gânduri PRODUC TENSIUNE ȘI ÎNCORDARE MUSCULARĂ, CARE BLOCHEAZĂ CURGEREA ENERGIEI. Gândurile îndreptate spre ceva frumos, plăcut, RELAXANT, ajută curgerii LIBERE și armonioase a energiei prin corp.

De aceea RELAXAREA ESTE O CONDIȚIE  DE BAZĂ A ECHILIBRĂRII, ARMONIZĂRII, VINDECĂRII, ȘI PĂSTRĂRII STĂRII DE SĂNĂTATE.

Când curentul de energie  natural curge liber și nestăvilit prin corp, întâlnește organele afectate de boală (blocaje energetice, deficit energetic), şi începe să-şi exercite acolo acţiunea sa benefică, deblocantă, vindecătoare.

În timpul acestui proces pot să apară dureri, care sunt un semn al desfășurării procesului de purificare și vindecare.  Se elimină toxine acumulate, se regenerează celule și țesuturi afectate, crește debitul sanguin, etc. În unele cazuri foarte favorabile, procesul de vindecare se poate desfășura şi spontan. Condițiile favorabile sunt reprezentate de natura pozitivă a atitudinii și gândurilor, lipsa de preocupare și grijă față de boală, optimismul și încrederea privind procesul de vindecare, credința puternică în ideea că nu există boală incurabilă, direcționarea mentală a energiei, relaxare profundă, poziție corectă corporală, etc.

Pentru păstrarea stării de sănătate, este recomandat să se efectueze zilnic exercițiul de cuplare energetică. Sănătatea psiho-fizică reprezintă fundamentul unei vieți echilibrate și armonioase.

Sursa articol:  https://goo.gl/wjpJnB


Dacă informațiile găsite aici te-au ajutat, spune "mulțumesc" printr-o donație:


Hide picture