Articole

Deborah King – Constiinta ta in calitate de computer

IMG_20151102_142839

Imaginează-ţi, un moment, că această conştiinţă a ta este un computer similar cu cel de pe biroul tău. Zi de zi, această maşinărie execută milioane de operaţii pe secundă, la fel ca mintea ta. Acum, gândeşte-te că acolo, in uriaşul câmp unificat al tuturor cunoştinţelor—pe care, pentru această metaforă, îl voi numi Reţeaua Mondială —, există toate cantităţile de informaţie de care ai putea avea nevoie vreodată. Asta înseamnă orice şi totul, de la confirmarea că bărbatul acela sau femeia aceea este potrivit/potrivită pentru tine şi până la cea mai înaltă înţelepciune a sfinţilor şi gânditorilor. Şi toate acestea există intr-o stare de completă acurateţe în infinita Reţea Mondială.

Cum are acces computerul tău la Reţea? Ei bine, în primul rând trebuie să te conectezi, fie prin cablu, fie wireless, apoi, trebuie să-ţi lărgeşti aria de acces, ceea ce se face printr-un motor de căutare. Instrumentul tău pentru aceste acţiuni va fi meditaţia. Practici ca meditaţia şi rugăciunea te vor duce dincolo de baza de date a simţurilor şi memoriei tale obişnuite, în aşa fel încât să poţi căuta cunoştinţele avansate şi călăuzirea de care ai nevoie. Starea de conştiinţă lărgită îţi oferă capacitatea de a te conecta şi a căuta dincolo de acţiunile raţionale ale hard discului minţii tale. Când accesezi această vastă întindere a „ciber-spaţiului”, primeşti de la univers mesajele pe care aveai nevoie să le auzi pentru continua ta creştere şi evoluţie.

Cu cât îţi este mai extins câmpul de conştiinţă, cu atât mai mare va fi capacitatea ta de a avea acces şi de a vedea dincolo de planul fizic — dincolo de obişnuitele elemente de bază ale vieţii — şi cu atât mai valide vor fi informaţiile pe care le obţii pentru tine şi, în cele din urmă, pentru alţii.

Pentru a începe să te conectezi la câmpul unificat şi să obţii răspunsuri la întrebările tale, încearcă să foloseşti acest procedeu:

1. ia-ţi un moment de răgaz şi începe să te gândeşti la câteva întrebări pe care ai dori să i le pui câmpului unificat;

2. scrie aceste întrebări şi afirmă-ţi clar intenţia de a primi răspunsuri;

3. pe măsură ce vei continua să citeşti această carte şi să explorezi diferitele căi şi indicii pe care le oferă, notea-ză-ţi orice idee relevantă pe care o primeşti şi care începe să răspundă la întrebările tale.

 
Cartile lui Deborah King se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 

Dacă informațiile găsite aici te-au ajutat, spune "mulțumesc" printr-o donație:


Hide picture