Articole

Ramtha – Daca priviti cu atentie, il veti descoperi pe Dumnezeu in fiecare om

IMG_20151027_141309

Toţi oamenii din această lume, fie că sunt infirmi, înfometaţi, fermieri sau regi, şi-au ales experienţele, în scopul de a câştiga ceva din ele. Numai după ce persoana va fi învăţat ceva şi experienţa este împlinită, se va îndrepta spre o altă experienţă, care să-i aducă mai multă cunoaştere Sinelui lăuntric.

Când deveniţi maeştri, puteţi păşi prin întunericul şi noroiul conştiinţei limitate şi vă puteţi menţine întregimea, deoarece înţelegeţi prin ce trec oamenii şi de ce sunt aşa cum sunt – căci, cândva, eraţi ca ei. Le veţi da libertatea de a fi limitaţi – ceea ce înseamnă iubire adevărată – deoarece ştiţi că acesta este unicul mod prin care pot învăţa să aibă înţelegere nelimitată şi să se iubească unii pe alţii, lucru care, bineînţeles, presupune să se iubească total pe ei înşişi. Şi când veţi vedea figura altuia în mulţime – indiferent de culoare, curăţenie şi aspect – veţi privi acea entitate si îl veţi vedea pe Dumnezeu, deoarece, dacă priviţi cu atenţie, îl veţi descoperi pe Dumnezeu în fiecare om. Atunci iubiţi aşa cum iubeşte Tâtăl. Atunci vedeţi ceea ce vede şi El, nu numai în voi înşivă, dar şi în toţi ceilalţi.

Când îi veţi privi pe ceilalţi şi le veţi vedea frumuseţea care sunt, veţi şti că vă aflaţi pe calea înălţării din acest plan, spre un spaţiu mai măreţ, unde se află multe lăcaşuri. Dar porţile sunt închise pentru cei care nu se pot accepta pe ei înşişi şi pe Dumnezeul ce trăieşte în jurul lor, în tot ce înseamnă viaţă.

Când îi aşezaţi pe oameni acolo unde le este locul, în spaţiul lor dumnezeiesc, şi ştiţi că indiferent ce fac, ei trăiesc pentru Dumnezeul lor lăuntric – la fel cum şi voi trăiţi pentru Dumnezeul vostru lăuntric – atunci puteţi învăţa să-i iubiţi pe toţi oamenii. Oricare ar fi modul lor de a se exprima, acum puteţi, pentru prima oară în existenţa voastră, să-i iubiţi cu adevărat, deoarece iubirea nu vă mai este condusă sau limitată de judecată. Şi, cu adevărat, aşa este un Christ în interiorul fiinţei sale – un om ce trăieşte ca Dumnezeu.

 
Cartile lui Ramtha se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 

Dacă informațiile găsite aici te-au ajutat, spune "mulțumesc" printr-o donație:


Hide picture