Despre Dumnezeu (Omul) si cum stii daca gandurile tale (vocea), este a ta sau a alcuiva?

Pe vremuri; glanda pineală era calea prin care Homo erectus şi Cro-Magnon comunicau la început unii cu alţii. Ei nu aveau arta limbajului, aşa cum o înţelegeţi voi azi. Aveau însă arta gândului. Un trib putea comunica cu alergătorii lui – mesagerii – sau cu o altă parte a tribului, sau cu un alt trib, oriunde în lume. Tot ce le trebuia era o pană, o mărgea, un os, şi o amintire. Ei învăţau să facă asta. Acest centru era glanda cea importantă care permitea comunicarea prin transmisia şi recepţia gândului. Cum te conectezi cu ei pentru a comunica? Te focusezi pe ei. Şi cum vă conectează asta? Ţineţi minte, noi suntem conectaţi în Totul. Noi putem fi nişte mici tornade ce vin din Vid, un efect de pâlnie al energiei noastre ce ne plasează aici şi ne ţine laolaltă, dar suntem îmbibaţi cu Vidui. Spaţiul dintr-un atom dintre carcasa atomului, nucleu şi electronii care se rotesc, este Vidul. Spaţiul în care se formează norul de electroni în jurul nucleului este Vidul. Dacă Vidul există în distanţa dintre membrana exterioară şi nucleul unui atom, atunci de câţi atomi e nevoie pentru a alcătui o moleculă? Cât anume din Vid există într-o moleculă? Este mai mult Vid într-o moleculă decât este moleculă.

Vezi clip cu traducere din filmul X-Men: Apocalypse (2016):

Suntem conectaţi într-o clipă, indiferent cât de departe. Partenerul tău ar putea fi în centrul soarelui, iar eu ţi-aş putea spune să te focusezi pe faţa lui în centrul soarelui. El ar începe să primească informaţii imediat deoarece tu şi partenerul tău sunteţi conectaţi în Totul-în-Toate. Benzile voastre se pot întinde de aici până în centrul soarelui, până în universul douăzeci şi unu, până în centrul celei de a douăsprezecea planete aflate pe orbită în jurul unui soare albastru şi să găsească un anume individ pe acea planetă. Creierul poate face toate acestea. Pe vremuri, oamenii comunicau nu prin limbaj sau trăncăneală ci prin imagini şi cunoaştere, prin telepatie. Noul creier a suprimat această abilitate atunci când şi-a împins acest centru mijlociu mai jos, însă voi învăţaţi să comunicaţi şi astăzi folosind această zonă. Cu Cât vă dezvoltaţi mai mult această abilitate, cu atât e mai mare cunoaşterea voastră pentru a transcende chiar şi timpul, deoarece acest micuţ aspect al creierului este receptorul suprem.


O donatie este un mod de a spune ca apreciati acest blog si articolele publicate. Multumesc frumos tuturor celor care ma sustin si tuturor celor care apreciaza informatiile publicate. Fara voi dragilor, acest blog nu ar exista!


Hide picture