Dezvaluiri

Despre posibilitatea constiintei de a calatori din viitor in trecut

Imaginează-ţi, un moment, că această conştiinţă a ta este un computer similar cu cel de pe biroul tău. Zi de zi, această maşinărie execută milioane de operaţii pe secundă, la fel ca mintea ta. Acum, gândeşte-te că acolo, in uriaşul câmp unificat al tuturor cunoştinţelor—pe care, pentru această metaforă, îl voi numi Reţeaua Mondială —, există toate cantităţile de informaţie de care ai putea avea nevoie vreodată. Asta înseamnă orice şi totul, de la confirmarea că bărbatul acela sau femeia aceea este potrivit/potrivită pentru tine şi până la cea mai înaltă înţelepciune a sfinţilor şi gânditorilor. Şi toate acestea există intr-o stare de completă acurateţe în infinita Reţea Mondială.

Vezi clip cu traducere din serialul (2016) sau pe Neflix Aici:

Cu cât îţi este mai extins câmpul de conştiinţă, cu atât mai mare va fi capacitatea ta de a avea acces şi de a vedea dincolo de planul fizic — dincolo de obişnuitele elemente de bază ale vieţii — şi cu atât mai valide vor fi informaţiile pe care le obţii pentru tine şi, în cele din urmă, pentru alţii.

CONŞTIINŢA. Ceea ce numim conştiinţa obişnuită a stării de veghe este, in realitate, un somn profund. Conştiinţa obişnuită a stării de veghe este in legătură cu cele cinci simţuri şi cu creierul. Oamenii cred că au conştiinţa trează, dar este absolut fals. Oamenii trăiesc in fiecare zi in somnul cel mai adanc. SUPRACONŞTIINŢA. Supraconştiinţa este un atribut al Intimului (Spiritului). Intuiţia este facultatea Supraconştiinţei. Este necesar să supunem Supraconştiinţa să lucreze pentru ca Intuiţia să devină puternică. Să ne amintim că un organ care nu este folosit se atrofiază. Persoanele care nu lucrează cu Supraconştiinţa au intuiţia atrofiată. Poliviziunea este Clarviziunea Intuitivă. Este Omniştiinţa Divină. Ochiul Poliviziunii este situat in Glanda Pineală.Acolo se află lotusul cu o mie de petale. Acolo se află Supraconştiinţa. Glanda Pineală se află deasupra creierului mijlociu, in partea posterioară a capului. Cel care vrea să-şi dezvolte supraconştiinţa trebuie să practice Meditaţia Internă. Concentraţi-vă asupra Mamei voastre Divine care locuieşte in profunzimile Fiinţei voastre. Meditaţi asupra ei. Aţipiţi implorand-o să vă pună in activitate Supraconştiinţa. Meditaţi in fiecare zi. Meditaţia este Painea Zilnică a Inţeleptului. Cu ajutorul Meditaţiei veţi dezvolta Supraconştiinţa. MEMORIA. Aveţi nevoie de memorie pentru a vă aminti experienţele interioare. Nu vă răspandiţi sămanţa. Să ştiţi că in Sămanţă există milioane de celule cerebrale microscopice. Nu trebuie să pierdeţi aceste celule. HRANĂ PENTRU DEZVOLTAREA PUTERII MEMORIEI. Dejunul să vă fie compus din fructe acide şi migdale zdrobite, cu miere curată de albine. Veţi furniza astfel creierului atomii necesari pentru memorie. EXPERIENŢE INTERNE. In timp ce corpul fizic doarme, Egoul trăieşte in Lumile Interne şi se transportă in diverse locuri. In lumile interne suntem adesea incercaţi. Iniţierea o primim in templele interne. Este deci necesar să ne amintim ceea ce facem in afara corpului.Cu ajutorul instrucţiunilor date in această carte, orice fiinţă omenească va putea să-şi trezească conştiinţa şi să-şi amintească experienţele sale interne. Este dureros să ştim că există mulţi Iniţiaţi care lucrează in Marile Temple ale Lojei Albe, in timp ce corpul lor fizic doarme, dar care nu-şi amintesc de nimic, căci Memoria lor este atrofiată. In această carte vă dăm exerciţiile care vor permite dezvoltarea Memoriei voastre. Practicaţi intens. Obligaţi Subconştientul să lucreze. Treziţi-vă conştiinţa, puneţi in activitate Supraconştiinţa. – (Samael Aun Weor – Constiinta, subconstiinta, supraconstiinta, clarviziuine)


Dacă informațiile găsite aici te-au ajutat, spune "mulțumesc" printr-o donație:


Hide picture