Dezvaluiri

Despre puterea minții asupra materiei, sinestezie, entropie și cum arată viața în lumile astrale

Atunci când energia din dimensiunile mai înalte năvăleşte în bolta arcuită 4D, aceasta se comporta ca o lentilă ce scindează gândurile şi sentimentele în două posibilităţi – pozitiv sau negativ, bun sau rău, alb sau negru, corect sau greşit, ş.a.m.d., cum ar fi în conştiinţa persoanei de pe masă. Atunci când oamenii exprimă doar una din faţetele problemei, mintea lor este scindată, iar aceasta îi face să fie inconştienţi, poate pentru că magnetismul 2D din scoarţa terestră reacţionează la electricitatea supraîncărcată 4D, din atmosferă. Câmpurile electromagnetice (EM) 3D reacţionează în permanenţă la dinamica de scindare 4D a minţii colective – lucru ce poate zăpăci, anestezia sau hipnotiza lumea.  Totuşi, fără această dinamică, lucrurile nu s-ar solidifica în câmpuri EM vibraţionale din 3D. Mulţi oameni pot simţi această forţă astrală încărcată, iar unii îi pot citi chiar şi conţinutul. Întruparea noastră ia naştere din energie pură. Atunci când am învăţat să le permitem forţelor arhetipale să curgă prin noi, corpul nostru transformă cu uşurinţă stările intense de polaritate.

Vezi Trailer la Fast Color (2018):

 

Câmpurile EM din mintea noastră se extind, urmând legea naturală a expansiunii şi contracţiei. Cu toţii putem învăţa să deosebim influenţele astrale, de inspiraţia din dimensiunile mai înalte, prin observarea ambelor faţete ale problemei, pentru a percepe întregul spectru de informaţii.

Odată ce am înţeles jocul arhetipal ce se desfăşoară, influenţele astrale nu ne mai pot divide gândurile, prin anularea uneia dintre faţetele chestiunii – iar asta amplifică inteligenţa. Problemele 4D din mintea noastră sunt colective, deşi s-ar putea sa nu ne dam seama ca milioane de oameni proceseaza aceleasi gaduri.

De exemplu, în zilele noastre, milioane de oameni studiază o polaritate pe care eu o numesc „iudeo-creştinismul contra islamismului. Unii scindează acest arhetip în bun sau rău, sigur sau primejdios, corect sau greşit, în timp ce alţii caută să înţeleagă ambele părţi, ca să devină conştienţi. Pe măsură ce drama se desfăşoară, tot mai mulţi oameni tind să devină conştienţi şi inteligenţi.

Elita îmbracă în permanenţă problemele în costume noi, iar dacă ea reuşeşte să încarce puternic o umbră imensă şi neprocesată, atunci forţele duale se adună, dând naştere unei nebunii colective – un vârtej, în perioada de încheiere a calendarului mayaş, polaritatea iudeo-creştinism / islamism s-a transformat într-un vârtej, deoarece se încheie Era Peştilor (în care aceste religii s-au dezvoltat, de-a lungul a două mii de ani).

Straturi de istorie nerezolvată sunt scoase la suprafaţă, pentru evaluarea finală. Cei care sunt polarizaţi – şi nu sunt prinşi într-una din cele două faţete – procesează aceste amintiri vechi, eliberându-se de judecăţile la adresa celorlalţi. Timp de peste cinci mii de ani, Elita mondială a folosit instrumente 4D puternice – cum ar fi Yahweh şi diavolul – pentru a-şi duce planurile la împlinire, şi anume, Noua Ordine Mondială.

La începutul Erei Peştilor, romanii şi Vaticanul au materializat aceste forţe, dezvoltând, timp de două mii de ani, o credinţă colectivă 4D în Yahweh contra diavolului. Ne aflăm în etapele de început ale Erei Vărsătorului, spre sfârşitul calendarului mayaş, iar Elita conspiră şă preia puterea asupra planului 3D, astfel ca să poată conduce planeta pentru următorii două mii de ani. In vremuri ca acestea, Pi afirmă că este mai uşor să le daţi, pur şi simplu, voie forţelor influente din 4D, să curgă prin conştiinţa voastră şi să evitaţi să fiţi prinşi în dualităţi. Atunci când se schimbă marile ere, inspiraţia din dimensiunile mai înalte este foarte puternică şi o puteţi primi, într-o stare mentală non-reactivă.

Atunci când stăviliţi curentul arhetipal, menţinându-va cu rigiditate convingerile într-un singur loc, 3D se destramă în dualităţi multiple, ca şi cum un balaur sau un câine turbat ar sfâşia baldachinul de Lumină. Câmpul vostru EM se contractă, iar apoi pierdeţi curgerea Divină. Atunci când sunt leneşi, proşti şi intoxicaţi, oamenii devin prostituate ale Elitei.

Dacă renunţăm la puterea noastră, se produce o scindare a realităţii de proporţii considerabile, iar dimensiunea a treia degenerează într-un vârtej, vârtejul apocaliptic, care în urmă cu 11.500 de ani a însemnat un dezastru geologic.  De data aceasta, se formează un vârtej religios, ca o tornadă formată din îngeri arzători. Oportunităţi extraordinare, ce nu au fost valorificate acum două mii de ani – cum ar fi învăţăturile autentice ale lui Christos şi Mahomed – pot fi revendicate de către oricine. Iudeo-creştinismul contra islamului este marele film epic, a cărui premieră are loc la sfârşitul calendarului mayaş şi al Erei Peştilor, însă este un film foarte vechi.

Ascunşi în pivniţele tainice ale religiilor lumii, se află germenii culturilor sacre ce au fondat aceste religii. Atunci când oamenii au descoperit pentru prima dată aceşti germeni, Bolta de Lumină a devenit diafană, căci dimensiunile mai înalte s-au revărsat prin ea, iluminând Pământul. Apoi, în momentul în care Elita a creat Programul fricii de Dumnezeu, ca să preia puterea pe Pământ, oamenii au fost instigaţi să se ucidă între ei, în numele lui dumnezeu. Atâta timp cât oamenii sunt divizaţi în tabere opuse, Noua Ordine Mondială poate face să spumege conflictul mondial, stârnind animozitatea dintre religiile lumii. Pentru aceia dintre cititori care vă aflaţi într-o tabără sau alta, reţineţi că Elitei nu-i pasă cine ajunge să fie ucis, ci doar ca ea să câştige.

 
Cartile lui Barbara Hand Clow se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 

Dacă informațiile găsite aici te-au ajutat, spune "Mulțumesc" printr-o Donație:


Hide picture