Free Guy (2021) Eliberează-l pe Guy – Trăim într-o iluzie, iar realitatea este departe de ochii noștri

Întrebarea de pe buzele oamenilor de știință este dacă trăim într-o simulare. Este universul din care facem parte real sau este vorba despre un program, care rulează pe un computer cuantic? Un cercetător de la NASA susține această teorie. Nick Bostrom a declarat că o rasă de descendenți foarte evoluați, controlează Terra. Oamenii trăiesc într-o închisoare numerică.

Vezi clip online cu traducere din filmul Free Guy (2021):

 

Toate sentimentele noastre, memoria, relațiile pot fi generate de un calculator. Noi suntem copiii unui cod informatic ultra sofisticat. Noi vedem ceea ce avem nevoie să vedem și când trebuie să vedem. NASA are calculatoare care sunt de două ori mai rapide decât creierul uman. Dacă facem un calcul simplu, folosind legea lui Moore, care spune că un calculator devine o dată la doi ani mai performant, vom descoperi că un super computer, într-un singur deceniu, va avea capacitatea de a recrea viața completă a unei persoane de 80 de ani. Computerul va recrea toată gândirea, toate emoțiile, tot ce a trăit o persoană în 80 de ani. Dacă luăm reală ideea lui Bostrom, universul nostru este o simulare informatică, creată de o super entitate și generată printr-un cod informatic, vor rezulta multe incoerențe și mistere legate de cosmos. Cine se ascunde în spatele acestei simulări? Lumea noastră este o închisoare conceptuală și adevărul de dincolo se materializează prin mici sclipiri de care sunt conștienți doar cei mai atenți dintre noi. Această teorie este de-a dreptul fascinantă și este propusă de numeroși oameni de știință. Unul dintre aceștia este Joe Dispenza, un neurolog celebru din SUA și autorul mai multor cărți de specialitate. Specialistul susține că trăim într-o închisoare conceptuală și a realizat acest lucru atunci când numeroșii săi pacienți, în timpul vindecării, au experimentat diverse lucruri ciudate. Acelea sunt de fapt sclipirile realității despre care Dispenza vorbește. Aceste sclipiri oferă o perspectivă generală asupra realității virtuale în care suntem băgați cu sau fără voia noastre. Pe de altă parte o echipă de cercetători de la Universitatea din Amsterdam sugerează că tot ceea ce vedem nu este real. În acest fel, trăim într-o iluzie sau chiar o realitate virtuală, de care nu suntem conștienți. Reîncarnarea este conceptul filozofic sau religios prin care un aspect al unei ființe vii începe o nouă viață un nou restart in joc, într-un alt corp fizic sau o formă diferită după fiecare moarte biologică si asfel isi repeta viata anterioara din nou si din nou. Aceasta mai este numită și renaștere sau transmigrație și face parte din doctrina Saṃsāra a existenței ciclice. Nu îți propui să te naști într-o familie săracă. Dar, odată crescut în condiții vitrege, condiția devine aproape destin. Studii nenumărate arată cum contextul social îți decide în mare măsură educația, locul de muncă, într-un cuvânt, viitorul.

 
Cartile lui Joe Dispenza se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 


Multumesc frumos tuturor celor care ma sustin si tuturor celor care apreciaza informatiile publicate. Fara voi dragilor, poate acest blog nu ar exista! O donatie este un mod de a spune ca apreciati acest blog si articolele publicate.


Hide picture