Articole

Gary Zukav – Sufletul tau nu va muri

GARY ZUKAV: Sufletul este nava ta mamă. Deci, când navighezi în aceeaşi direcţie pe care vrea să o urmeze, viaţa ta se umple de sens şi are un scop. Când navighezi într-o altă direcţie, se golesc şi sensul, şi scopul. Eşti o personalitate. Te-ai născut într-o anumită zi şi vei muri într-o anumită zi. Dar sufletul tău nu va muri. Iar sufletul tău eşti tu. Suntem într-o călătorie către suflet, în intervalul dintre naştere şi moarte. Gândeşte-te la tine ca la un trup în suflet. Şi, în timp ce avem aceasţă ocazie unică de a fi pe Pământ, întrebarea următoare este, ce vom face cu această personalitate. Ce vei face cu tine?

Te poţi defini în două moduri.

Unul, eşti tu cu “t” mic. Personalitatea care s-a născut şi va muri.

Celălalt eşti Tu cu “T” mare.

Acesta e sufletul tău. Şi dăcă foloseşti timpul pe care-l ai pe Pământ pentru a alinia pe tu cu Tu, viaţa ţi se umple de “sens, de scop, de bucurie. Şi ştii de ce trăieşti. Urmezi ceea ce ştii că vrea sufletul să faci.

OPRAH: Unul dintre lucrurile care m-au impresionat cel mai mult, si într-adevăr a rămas cu mine pentru totdeauna, este acesta:„Când personalitatea se împlineşte servind energia sufletului, aceasta este puterea autentică”. A trezit în mine o scânteie a cunoaşterii pe care nu ştiam că o am. Mi-am dat seama: „ Când personalitatea mea se aliniază perfect cu energia sufletului meu şi îmi las sufletul să-mi fie ghid, atunci sunt cea mai puternică. Atunci sunt ceea ce numesc versiunea mea ideală“.

GARY: Te-ai născut să trăieşti versiunea ta ideală. Aceasta este ferearea puterii autentice. Şi aşa evoluăm acum.

 
Cartile lui Gary Zukav se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

   
Cartile lui Oprah Winfrey se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 

Dacă informațiile găsite aici te-au ajutat, spune "mulțumesc" printr-o donație:


Hide picture