Michael Beckwith – Sa constientizam

Când împrejurările şi situaţiile ne apasă, singura cale prin care le putem depăşi este să conştientizăm. Pentru a începe cu adevărat să puneţi întrebări pertinente, cu conştiinţa că această Prezenţă Universală şi legea ei vor răspunde la orice. Deci, dacă vă aflaţi într-o situaţie care vă apasă şi vă întrebaţi: „Ce încearcă să apară în viaţa mea? Ce dar aş putea împărtăşi? Care este scopul meu? De ce sunt aici?“, nu doar ,,Cum pot să-mi plătesc chiria? Cum pot opri durerea?”, Universul va răspunde la aceste întrebări într-o limbă şi într-un mod pe care le veţi putea înţelege.

Vor fi sugestii interioare, impulsuri intuitive, bobarnace, semne, simboluri, o grămadă. Vor vorbi pe limba sufletului şi a inimii individului. Problema este că atunci când oamenii se află în situaţii dificile, pun întrebări neinteresante. Ei spun: „Ce s-a întâmplat? Cine e de vină? De ce eu?” Acestea sunt întrebările demotivante; Universul va răspunde şi la acestea. Va etala baza de date a experienţei umane şi va spune că v-aţi născut pentru calea greşită sau pentru cea dreaptă, ori c-a fost, că n-a fost. Vă va oferi o mulţime de scuze.

Dar dacă puneţi o întrebare pertinentă, veţi primi un răspuns care să vă ridice deasupra mundanului. Este vorba despre întrebare, sinceritatea ei şi apoi despre abilitatea şi dorinţa de a asculta, de a fi cu adevărat deschis. Acolo este esenţa. Dacă un individ este în închisoare, dacă un individ este întemniţat, dintr-un anumit motiv, în propria sa minte, pentru ceva din trecut – nu contează. Odată ce întrebi cu sinceritate, Universul va răspunde. Aşa funcţionează. Şi calea noastră o reprezintă dragostea, bunătatea, compasiunea şi slujirea.

 
Cartile lui Oprah Winfrey se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

   
Cartile lui Michael Beckwith se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 


Avem nevoie de tine. Susține-ne cu o donație! Generozitatea și interesul atâtor oameni pentru aceste informatii face posibila existenta acestui website. Fiind un spaţiu 100% independent, ne bazăm pe donaţiile vizitatorilor, fără de care acest website poate nu ar fi existat.


Hide picture