Pământenii 2005 (Earthlings) – Dacă aș putea face pe toți din lume să vadă acest film

Earthlings (2005), este un film documentar care a influențat o mare parte din oameni să devină vegani. Pentru mulți este un film foarte dur. Cu greu îl pot viziona până la capăt din cauza cruzimii prezente în majoritatea cadrelor. Dar imaginile surprinse încă au loc în fiecare zi, chiar și la momentul scrierii acestui articol.

Earthlings, film documentar de bază pentru vegani în devenire, se prezintă încă din 2005 ca fiind Un film pentru Animale. Subiectul principal, privind drepturile animalelor, este relatat de JOAQUIN PHOENIX (nominalizat de trei ori al Academy Awards), iar muzica aparține lui MOBY.

Pe lângă această primă parte din proiectul companiei independente de film Nation Earth, în 2015 a apărut și continuarea Earthlings – Unity. Iar în 2020 este anunțată a treia parte, Beings.

După ce l-am văzut mă gândeam că asta se întâmplă în USA, unde există o poliție a animalelor bine definită. Cu durere mă gândesc la toate animalele din România care trec prin chinuri și mai mari pentru că în sistem sunt extrem de puțini oameni care se interesează de acest subiect. Cu cât vom fi mai mulți vegani cu atât mai bine pentru toate sistemele.

Mai jos este varianta cu subtitrare în limba română a filmului. Aș vrea să spun enjoy, dar prefer să spun imbrațișează veganismul.

În Evanghelii se zice: ”Sunteţi templul lui Dumnezeu cel viu”. Dacă acesta e crezul nostru, de ce să pătăm acest templu cu impurităţi?

Vezi online cu traducere:

video
play-rounded-fill

Sursa nr. 2 la video:

Diferenţa între hrana vegetariană şi carnivoră stă în cantitatea de raze solare pe care o conţin: fructele şi legumele sunt impregnate cu lumină solară în asemenea măsură încât ai putea zice că sunt lumină condensată.

Mâncând fructe şi legume, absorbi lumină solară şi nu e implicată materie reziduală. Pe de altă parte, carnea e comparativ săracă în energia solară şi de aceea se strică repede; orice se strică repede este dăunător organismului.

Mai există un pericol în a consuma carne. Când animalele sunt sacrificate ele sunt în panică. Această teamă umple glandele cu o secreţie letală care pătrunde în sistemul celui ce mănâncă… cu efecte dezastruoase asupra sănătăţii şi vieţii.

Ziceţi:” Da, dar carnea e aşa de bună!” Iată-vă din nou, gândindu-vă numai la gratificarea personală! Tot ce te interesează e plăcerea ta, tot ce contează e momentul, chiar dacă el înseamnă masacrul a milioane de animale… şi al tău.

Trebuie să ştiţi că tot ce absorbiţi ca hrană, devine un fel de antenă internă ce captează diverse unde… carnea vă leagă cu zonele inferioare ale lumii astrale şi cu fiinţele ce se devoră ca animale sălbatice. Carnea este o legătură invizibilă cu teama, cruzimea, senzualitatea, lumea animală. Oricine poate vedea spectrul, ar fi tulburat de culorile din aura dumneavoastră.

În sfârşit, este o gravă responsabilitate să iei viaţa unui animal. Nu numai că încalcă porunca “Să nu ucizi!”, ci îi fură animalului şansa de a evolua în existenţa prezentă.

A omorî un animal e nu numai a-i lua viaţa, ci şi şansa ce i-a dat-o Natura. Sufletul animal nu e la fel ca sufletul uman, dar totuşi e suflet, iar persoana ce mănâncă carne poartă suflete de animale în jurul ei, ce se manifestă prin ea în mod sălbatic.


Daca apreciezi informatiile publicate si dorești sa ajuți acest blog:


Descarcă aplicaţia TrezireaInteligentei


Hide picture