Geoffrey Hoppe – Primele sase lectii de baza din seria creatorului

IMG_20151121_101925

 

Lecţia întâia: Acceptaţi toate lucrurile, aşa cum sunt. Aceasta a fost lecţia statului după gărduleţ. A fost lecţia ieşitului din dualitate şi din dramă, stând în spatele gărduleţului şi observând tot ce se întâmplă în jurul vostru. Din această lecţie aţi ajuns să înţelegeţi cât de uşor puteţi cădea în capcana dualităţii. Rămânând în spatele gărduleţului, aţi văzut cât de uşor este să simţi dependenţa de a dori să sari la loc în dualitate! Rămânând în spatele gărduleţului, căpătaţi o noua perspectivă, o perspectivă cumva mai distanţată, dar nu neapărat lipsită de emoţie. Aveţi un punct de vedere mai avantajos pentru observarea a tot ceea ce se întâmplă şi vedeţi acţiunile impulsive şi interesante ale celorlalţi oameni. Incepeţi să înţelegeţi dualitatea, aşa cum este ea în realitate.

Lecţia a Doua este altă lecţie de bază: Acceptaţi-vă eul uman, şi veţi ajunge să vă cunoaşteţi Eul divin. Aceasta este poate una dintre cele mai plictisitoare lecţii, dar, prieteni, veţi avea nevoie să înţelegeţi asta pentru voi înşivă şi veţi avea nevoie să înţelegeţi asta pentru cei cărora le predaţi. Dacă nu vă acceptaţi eul uman, întoarceţi-vă la punctul de pornire şi luaţi-o de la început. Dacă nu vă acceptaţi eul uman, dacă vă renegaţi pe voi înşivă, asta se va întoarce împotriva voastră mai târziu. Eul vostru uman doreşte să fie acceptat şi va fi mai greu să-l vindecaţi mai târziu, decât v-ar fi s-o faceţi acum.

Aţi venit pe Pământ dintr-un anumit motiv. Aţi trecut prin multe, foarte multe vieţi, din anumite motive. Pe măsură ce vă apropiaţi de integrarea divinităţii voastre, desigur că există tendinţa să vă renegaţi eul uman. Sunt unii care cred că se vor înălţa şi nu vor mai reveni niciodată pe Pământ. Dragi prieteni, asta nu înseamnă acceptare! Veţi avea dificultăţi pe cărarea Cercului Purpuriu, dacă acesta este modul în care simţiţi lucrurile în ceea ce vă priveşte. Inţelegeţi ce vă spunem prin asta? Gândiţi-vă la frumuseţea, la bucuria şi la dragostea de a fi om.

Acceptaţi aceasta. E greu să acceptaţi, dar faceţi-vă timp să lucraţi în direcţia asta. Dragi prieteni, dacă dorinţa voastră este să ţâşniţi afară şi să nu vă mai întoarceţi niciodată în acest loc plin de provocări care este Pământul, o să vă schimbaţi de multe ori numele, în multe vieţi de acum încolo!

Acceptaţi-vă eul uman şi veţi ajunge să vă cunoaşteţi Eul divin. Este o lecţie principală. Acceptă tot ceea ce eşti. Acceptă-ţi eul uman. Noi/Eu am atins un punct în care a trebuit să înveţe să se privească în oglindă şi să-L vadă acolo pe Dumnezeu. Ştiţi ce înseamnă asta? Trebuie să ajungeţi în acel punct din voi înşivă, unde vă puteţi vedea ca pe Dumnezeu, ceea ce, de altfel, şi sunteţi! Să vă aflaţi în stare umană este un lucru plin de bucurie, măreţ şi plin de dragoste. Sunt grămezi de entităţi în cercurile exterioare care o doresc. Ele doresc să cunoască experienţa umană. Acceptaţi-vă eul uman şi veţi ajunge să vă cunoaşteţi Eul divin.

Şi apoi urmează Lecţia a Treia, cum să trăieşti în momentul divin. A trăi In momentul divin. Aşa precum o ştiţi foarte bine, e uşor să trăieşti în trecut, e uşor să te îngrijorezi pentru viitor. In chip de creator, nu vei fi nici în trecut, nici în viitor. Vei fi în acest moment, în momentul divin. Ceea ce este interesant e că momentul divin include şi trecutul şi viitorul. Dacă vă aflaţi în momentul divin, vă vindecaţi trecutul. Vă creaţi viitorul, care este impresionant. In momentul divin vă aflaţi, în acelaşi timp, şi în trecut şi în viitor – dar, de fapt, vă aflaţi în ceea ce am numi: „non-timp.”

In momentul divin, procesul de îmbătrânire este încetinit drastic. E normal, din moment ce vă aflaţi atât în trecut, cât şi în viitor – şi în „non-timp.” Dacă vreţi să încetiniţi procesul de îmbătrânire al structurii voastre biologice, fiţi în momentul divin. Când vă aflaţi în momentul divin, procesul de vindecare este accelerat exponenţial şi cel de îmbătrânire este încetinit.

Da, acestea au fost lecţii cheie. Sperăm că nu le-aţi citit doar pentru minunata lor energie! Sunt lecţii fundamentale. Nu sunt cele mai captivante, dar sunt cele mai importante. Aceste trei lecţii din Seria Creatorului sunt lecţii de acceptare. Acceptarea tuturor lucrurilor, acceptarea proprie, acceptarea momentului pe care îl trăiţi. Sunt lecţiile de acceptare ale acestei serii.

Apoi am trecut la Lecţia a Patra. A fost o lecţie amuzantă, pentru că v-a oferit prima unealtă reală: Creaţi în Graţie Divină. Cuptorul Graţiei este o unealtă pentru a lua situaţiile şi a le găsi rezolvarea. Va fi pentru voi o lecţie amuzantă de predat Să creaţi în Graţie, înseamnă să scoateţi din scenă mintea umană. Inseamnă să staţi deoparte pentru un moment şi, pur şi simplu, să permiteţi Eu-lui vostru Adevărat să-şi înceapă procesul, să găsească soluţia cea mai adecvată. Să creaţi în Graţie înseamnă şi să vă lăsaţi deoparte planurile elaborate dinainte pentru o anumită situaţie dată. Planurile pe care le puteţi elabora sunt limitate. Ele limitează potenţialul complet al creaţiei. Lecţia a Patra, să creaţi în Graţie Divină, începe un alt fel de proces. Procesul nu vine din gândire. Vine din interiorul vostru, astfel încât să puteţi crea într-un fel nou.

Când creaţi în Graţie Divină, nu vă aşteptaţi să apară schimbări în viaţa voastră?

Lecţia a Cincea: Aşteptaţi-vă la schimbări şi binecuvântatile!

Schimbările prin care începeţi să treceţi în viaţă, deşi vă adâncesc nemulţumirile şi gravitatea situaţiilor, sunt adecvate. Veţi vedea cum lucrurile vechi ies, spre a face loc celor noi, mult mai măreţe. Este o paralelă faţă de ceea ce se întâmplă, literalmente, cu voi. Noul care pătrunde este acea parte din voi, acea parte mai mare, pe care aţi lăsat-o în urmă la Zidul de Foc. Lucrurile care ies chiar acum din viaţa voastră erau bazate pe vechile limitări umane. Limitările conştienţei pleacă acuma chiar – pentru a face loc acestei energii mai măreţe.

Vom face o pauză pentru un moment, întrucât este greu să fim atât de aproape de voi, să simţim provocările şi durerile prin care aţi trecut şi să simţim suferinţele voastre. Şi totuşi, vă continuaţi drumul. Ne uimeşte acest lucru, iar emoţiile care ne pătrund acum provin de la cei aflaţi în cercurile exterioare şi care plâng. In timp ce vă cinstesc. Ei plâng, văzând prin ceea ce treceţi şi se întreabă cum ar putea să vă urmeze paşii.

Lecţia a Şasea din Seria Creatorului. Când aţi trecut prin marele Zid de Foc, o mare parte din voi a fost lăsată în urmă. O mare parte din voi a trecut printr-o suferinţă atât de mare, că este greu de descris şi chiar greu de înţeles de către voi cu fiinţa voastră.

O mică parte a energiei voastre totale a ajuns în acest loc numit Pământ şi a păşit pe el timp de multe, foarte multe vieţi. Dar partea din voi care a fost lăsată în urmă – Adevăratul vostru Eu -de abia acum se trezeşte.

Aceasta este ceea ce se întâmplă în voi chiar acum. De aceea simţiţi lucruri ciudate în interiorul corpului vostru şi al minţii voastre. De aceea ne adunăm aici. De aceea vă cinstim.

Amintiţi-vă, nu e vorba de o entitate exterioară. Adevăratul vostru Eu nu e un fel de fiinţă ca un înger cu aripi. Este un voi înşivă. Este un voi înşivă şi vine din interiorul vostru. Dacă veţi revedea câteva dintre metaforele pe care le-am folosit în această parabolă, veţi ajunge să înţelegeţi mai multe. Vine din interiorul vostru.

 


Cartile lui Geoffrey Hoppe se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 -aceasta pagina

 


Multumesc frumos tuturor celor care ma sustin si tuturor celor care apreciaza informatiile publicate. Fara voi dragilor, poate acest blog nu ar exista! O donatie este un mod de a spune ca apreciati acest blog si articolele publicate.


Hide picture