Proiect Camelot – Interviu cu Jim Humble

Jim Humble

MMS este un nume bine cunoscut pentru a descrie o soluţie diluată de clorit de sodiu, NaClo2 (nu clorură sau sare de masă – NaCl), de o concentratie de 28%.

Utilizarea acidului citric ca un activator provoacă o reacţie chimică, care produce dioxid de clor – ClO2- (activ sau ionizat negativ).

Ionul de dioxid de clor acţionează ca un puternic oxidant, atacand toti agentii patogeni cu un pH sub 7.

In general toti agentii patogeni responsabili de aparitia multor maladii au un pH sub valoarea 7, uneori avand un caracter mult mai acid.

Aici sunt incluse toate genurile de agenti patogeni: Virusuri, Bacterii (anaerobe si cateva aerobe) cat si ciuperci parazite (micozele).

Dioxidul de Clor se comporta ca un puternic agresor impotriva agentilor patogeni pe care in mod normal nu i-am putea distruge, prin intreruperea sintezei proteice, distrugand peretii celulari  ai acestora  si astfel eliminandu-i prin oxidare.

Din acest motiv Dioxidul de Clor este cunoscut ca fiind extrem de eficace impotriva microbilor.

El este utilizat de multi ani in diferite sectoare cum ar fi mediul spitalicesc, alimentatia publica si cat mai ales in tratarea apei pentru a deveni potabila, adica pura d.p.d.v. microbiologic.

MMS-ul este un extrem de puternic bactericid, fungicid si antiviral avand un spectru de actiune deosebit de larg.

MMS-ul nu poate fi considerat un medicament deoarece  ele nu este altceva decat o sare minerala si din acest motiv comercializarea lui se face sub forma unui dezinfectant pentru apa, care dealtfel este deja folosit de peste 100 de ani in acest mod cat si ca utilizare clinica.

In mod absolut intamplator au fost descoperite si miraculoase efecte terapeutice intr-un spectru foarte larg de boli oferite de MMS ce are si un nume sugestiv in acest sens: Miracle Mineral Supplement (numa dat de cel ce a descoperit aceste miraculoasele efecte curative – Jim Humble).

Interviu cu Jim Humble – partea 1

 

 Interviu cu Jim Humble – partea a 2-a 


Multumesc frumos tuturor celor care ma sustin si tuturor celor care apreciaza informatiile publicate. Fara voi dragilor, poate acest blog nu ar exista! O donatie este un mod de a spune ca apreciati acest blog si articolele publicate.


Hide picture