Sal Rachele – A 5-a densitate: Voia lui Dumnezeu

Din perspectiva celei de-a 5-a densităţi, totul este Unul. Separarea este o iluzie. Având în vedere că totul este Dumnezeu, poate exista numai o singură voie – Voia lui Dumnezeu. In vreme ce la început aceasta poate părea restrictiv – Dumnezeu ia toate deciziile şi micul sine este neputincios în a face ceva despre asta – din cel mai înalt punct de vedere, este o eliberare. Există, de fapt, mai multă libertate în perspectiva celei de-a 5-a densităţi deoarece natura nelimitată a lui Dumnezeu este natura vopstră nelimitată. In cea de-a 5-a densitate, ego-ul se dizolvă în conştientizarea că există numai un singur Sine Divin Sfânt şi că este posibil pentru un suflet uman să trăiască viaţa pe Pământ bazat în totalitate pe conştiinţa lui Dumnezeu.

Sufletele celei de-a 5-a densităţi sunt adevăraţii lideri, capabili să-i călăuzească pe ceilalţi în afara iluziilor celei de-a 3-a şi a 4-a densităţi. In cea de-a 5-a densitate realizaţi că toate sistemele de credinţă sunt limitative – inclusiv credinţele spirituale sau “New Age”. Ele pot fi mai pretenţioase, mai atrăgătoare şi mai satisfăcătoare, dar încă sunt totuşi interpretări ale realităţii – nu sunt lucrurile descrise.

In cea de-a 5-a densitate, realizaţi că sunteţi intim conectaţi cu toţi şi cu totul – nu doar ca un concept, ci ca un câmp de energie sau matrice energetică. Vedeţi falsa matrice – reţeaua de energie care menţine aproape toţi oamenii în sisteme de credinţă ale minţii colective ale rasei umane. Matricea celei de-a 3-a şi a 4-a densităţi este în cea mai mare parte compusă din frică. Deveniţi conştienţi de dimensiunea fricii care pare să menţină ostatică cea mai mare parte a umanităţii. Puteţi chiar vizualiza stratul de frică fiind precum un strat maroniu de ceaţă care acoperă cea mai mare parte a lumii.

Gândiţi-vă la cea de-a 4-a densitate ca la un avion care zboară la altitudini mai joase şi care călătoreşte prin straturile de ceaţă (credinţele minţii rasei umane) şi la cea de-a 5-a densitate ca la un avion cu reacţie de altitudini mari, care zboară deasupra ceţii. Acum puteţi vedea clar. Aveţi ceea ce se numeşte percepţia adevărată. Nu mai există sisteme de credinţă false sau programe care să vă obstrucţioneze vederea. V-aţi eliberat de capcana percepţiei din nivelurile joase.

Vă puteţi gândi la nivelurile joase ca având patru sectoare: fizic, emoţional, mental şi astral. In unele modele, incluzând cele ale autorului, mai aveţi două niveluri, cel eteric şi cel cauzal. Aceste patru sau şase niveluri reprezintă tărâmurile “maya” sau iluzia. Dincolo de aceste niveluri există alte tărâmuri care sunt libere de capcanele ego-ului. Vom numi colecţia nivelurilor înalte ale fiinţei – Sinele înalt.

 


Cartile lui Sal Rachele se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 


O donatie este un mod de a spune ca apreciati acest blog si articolele publicate. Multumesc frumos tuturor celor care ma sustin si tuturor celor care apreciaza informatiile publicate. Fara voi dragilor, acest blog nu ar exista!


Hide picture