Dezvaluiri

Bird Box: Orbește Barcelona – Esti pregatit sa vezi? Gandurile!

Ființa umană trebuie să fie foarte atentă la gândurile și la cuvintele sale. Puţine fiinţe umane se opresc să se întrebe dacă nu cumva credinţele lor nu au fost vreodată în realitate ale lor. Ele trăiesc în limitele strâmte ale gândurilor şi concluziilor create de minţile altora. Mulţi iau de-a gata programările de o viaţă şi le consideră o parte firească din procesul nostru de socializare. Chiar şi hainele pe care le purtăm, felul în care ne coafam părul, felul de mâncare pe care îl consumăm au fost create de alţii. Cât de des este manipulată viaţa noastră sau limitată de ideile celorlalţi? Cât de des acceptaţi o convingere sau o credinţă gata stabilită numai pentru a intra în rândul lumii?

Vezi online cu traducere trailer la filmul Bird Box Barcelona 2023:

Fiecare idee neconfirmată, limită şi convingere este o potenţială capcană a minţii, care ne încetineşte evoluţia personală şi spirituală, începând din acest moment, luaţi aminte la numeroasele forţe exterioare care urmăresc să vă influenţeze starea de conştiinţă. Orice gând sau idee care conţine o formă de limitare sau o manipulare bazată pe frică reprezintă o capcană a minţii. O viaţă de indoctrinări fizice are un impact enorm, deoarece minţile noastre sunt pline de mii de presupuneri care ne creează limitele, fricile şi zidurile invizibile de care ne lovim în viaţa noastră.

Toate acestea merg mult mai departe decât putem noi măcar să începem să ne imaginăm. Insăşi baza civilizaţiei umane este concluzia fermă, nedisputată că noi suntem fiinţe umane fizice; şi totuşi, nenumărate experienţe extracoprorale şi de la graniţa dintre viaţă şi moarte confirmă că noi, ca şi conştiinţe, nu deţinem nici o formă biologică sau umană. De fapt, pe măsură ce ne prelungim o experienţă extracorporală, forma noastră umană exterioară se dizolvă iar noi devenim o sferă sau un punct de conştiinţă ce există dincolo de orice densitate şi formă. Cu alte cuvinte, corpul nostru uman este doar un vehicul temporar de care ne putem lipsi, al esenţei noastre spirituale, adevărate, non-umane. Dacă credinţa fundamentală a tuturor civilizaţiilor umane şi al gândirii este complet greşită, atunci imaginaţi-vă doar cât de multe alte concluzii la care noi am ajuns sunt false? Ideea principală este să puneţi totul sub semnul întrebării.

Mintea entitatilor din ganduri sunt o parte esențială a universului și trebuie să fie luați drept ceea ce sunt cu adevărat: niște ființe uluitoare și monstruoase. Ei sunt mijlocul prin care universul ne testează. Noi suntem sondele de energie create de univers, și asta pentru că suntem deținătorii unei energii care are conștientizare, astfel fiind mijlocul prin care universul devine conștient de sine.

Mintea entitatilor din ganduri sunt adversarii noștri implacabili. Nu pot să fie luați drept altceva. Dacă reușim să înțelegem asta, universul ne permite să mergem mai departe.


Sustine traducerea audio a mai multor articole: Doneaza!

(Doriti un anumit articol sa fie tradus din text in voce audio, trimite-ti un mesaj de cerere traducere)

Dacă informatiile găsite aici ti-au fost de folos, spune "mulțumesc" printr-o donație de sustinere:


Hide picture