Michael Newton – Concluzii : Principii spirituale

(Michael Newton): Mulţi dintre clienţii mei părăsesc cabinetul apucându-şi casetele audio ca şi cum ar fi din aur. Mereu mă întreb cum vor pune în aplicare ceea ce au învăţat pentru a da o nouă direcţie vieţii lor. Întotdeauna simt că aş fi putut săpa după mai multe informaţii, că aş fi putut să-i ajut mai mult şi să fac mai multe pentru a le facilita o mai mare conştienţă a minunilor din viaţa lor spirituală. Fiecare şedinţă este unică şi de fiecare dată când pot asista un client în dezvăluirea cunoştinţelor ascunse despre existenţa sa nemuritoare, mă simt privilegiat.

Când am început, cu mulţi ani în urmă, am pătruns pe un teren virgin, trebuind să deschid o perspectivă cu totul nouă în domeniul folosirii hipnozei pentru a ajunge la viaţa dintre vieţi. Dumneavoastră nu va trebui să faceţi acest lucru. În acelaşi timp, ştiu că regresioniştii spirituali care îmi vor urma vor duce această lucrare mult mai departe decât am făcut-o eu. Hipnoterapie pentru regresie spirituală în viaţa dintre vieţi presupune o mare responsabilitate şi reclamă să daţi tot ce puteţi, dat fiind că sensibilitatea clienţilor este atât de complexă.

Descoperindu-şi caracterul nemuritor, clienţii regresiei spirituale în viaţa dintre vieţi îşi percep existenţa ca pe o succesiune neîntreruptă. Aceasta îi face să-şi înţeleagă locul în şirul vieţii, morţii şi re-naşterii. În ciuda circumstanţelor lor actuale, oamenii vor părăsi cabinetul dumneavoastră ştiind că au un loc permanent în viaţa de apoi, un loc al iubirii, păcii şi iertării, alături de fiinţe avansate care le poartă de grijă.

Veţi avea clienţi care vor întreba ce vor face cu toate informaţiile pe care le- au dobândit despre ei înşişi. Ei sunt îngrijoraţi cu privire la îndeplinirea obiectivelor pentru care au fost aduşi în această viaţă, încerc să îi liniştesc, spunându-le că maeştrii noştri au o răbdare infinită cu noi. Le mai spun clienţilor care se pregătesc să plece că nu suntem măsuraţi atât după ceea ce facem pentru noi înşine, cât după cum i-am ajutat pe alţii de-a lungul vieţii. Le explic că în fiecare viaţă putem şovăi, putem greşi, putem alege căi incorecte sau opta într-un fel mai puţin fericit, dar continuăm să ne dezvoltăm cu fiecare oportunitate şi decizie. Emblema unei vieţi deosebite constă în a avea curajul de a ne aduna după eşecuri şi de a ne duce destinul la capăt cu încredere.

 

Anexă

CALEA SUFLETELOR

Principii spirituale

 1. Sufletul nu poate fi definit sau măsurat deoarece nu are limite observabile în ceea ce priveşte creaţia divină. Cele mai consistente rapoarte cu privire la demonstrarea esenţei sufletelor postulează că acestea reprezintă o energie inteligentă, nemuritoare, manifestată prin anumite unde vibraţionale de lumină şi culoare.
 1. Toate fiinţele umane au un suflet ce rămâne ataşat până la moarte de corpul fizic ales. Sufletele joacă într-adevăr un rol în selecţia următoarei vieţi fizice, în cursul unor cicluri ale reîncarnării. În mod tipic, sufletul se alătură corpului fizic după concepţie, într-o perioadă cuprinsă între luna a patra şi naştere.
 2. Fiecare suflet are un caracter unic, imortal. Când se uneşte cu creierul uman, acest caracter se îmbină cu temperamentul emoţional (sau eul uman) al acelui corp, pentru a produce o personalitate singulară şi temporară pentru acea viaţă. Acest lucru se înţelege prin dualitatea minţii noastre.
 3. În timp ce memoria sufletului poate fi ascunsă nivelului conştient prin intermediul amneziei, modelele de gândire ale sufletului influenţează creierul uman pentru a da motivaţie anumitor acţiuni.
 4. Sufletele se reîncarnează în fiinţe umane pentru nenumărate vieţi în scopul avansării de-a lungul nivelelor de dezvoltare prin rezolvarea anumitor sarcini karmice rămase din existenţele anteriare. Fiecare personalitate, în fiecare viaţă, contribuie la evoluţia sufletului. Sufletele cresc în cunoaştere şi înţelepciune în timpul acestui proces de învăţare, precum şi prin analizarea acţiunilor lor anterioare care se realizează în perioada cuprinsă între încarnări – prilej cu care sufletele sunt ajutate de profesorii lor spirituali.
 5. Planeta noastră face parte dintr-un număr incalculabil de lumi, ce servesc ca şcoli de antrenament pentru avansarea sufletelor, în timpul încarnării fizice temporare de pe Pământ, sufletelor le este prevăzută oportunitatea de a se dezvolta prin încercări şi greşeli, acumulând astfel înţelepciune. Oamenii nu sunt legaţi de o existenţă predeterminată. Numeroasele posibilităţi şi probabilităţi provenite din influenţa karmică anterioară constituie subiectul liberului arbitru al sufletului.
 6. Pământul este un loc de o mare frumuseţe şi bucurie, dar cuprinde şi insule ale ignoranţei, urii, şi suferinţei, alături de dezastrele planetare naturale, asupra cărora avem puţin control. Faptul că noi trebuie să ne confruntăm cu aceste elemente deopotrivă pozitive şi negative ne este cunoscut Această planetă constituie mai curând un tărâm de testare pentru suflete decât un loc al răului şi al influenţelor demonice din afara lumii noastre. Nu există nici un fel de rea-voinţă spirituală în cadrul ordinii divine a iubirii şi compasiunii, care înconjoară originile noastre spirituale.
 1. Iluminarea personală emană din interiorul fiecăruia dintre noi. Ea dă posibilitatea tuturor oamenilor să-şi cultive capacitatea de a ajunge la propria putere divină fără ajutorul nici unui intermediar.
 2. În momentul morţii fizice, sufletul se întoarce în lumea spiritelor şi la sursa creaţiei sale. Din moment ce o parte a energiei sufletului nu a părăsit niciodată lumea spiritelor în timpul încarnării, sufletul ce se întoarce se reîntâlneşte cu propria sa esenţă. Astfel, procesul învăţării spirituale nu încetează niciodată pentru suflet. Lumea spiritelor oferă sufletelor şi oportunitatea de a se odihni şi reflecta între vieţile fizice.
 3. Sufletele par a face parte dintr-o serie de grupuri-matcă specifice, cărora le-au fost repartizate chiar din momentul propriei creaţii. Profesorii fiecărui grup sunt ghizii spirituali personali ai tuturor membrilor acelui grup. Sufletele din acelaşi grup se reîncarnează şi îşi asumă roluri semnificative unele în vieţile celorlalte pe Pământ.
 4. Departe de a putea fi definit ca un loc al sublimei inacţiuni sau nirvana, lumea spiritelor apare a fi un loc de tranziţie al sufletelor ce evoluează în forme superioare de energie. Astfel, acestea pot dobândi capacitatea de a crea atât obiecte însufleţite, cât şi neînsufleţite. Însăşi energia sufletului a fost creată de o forţă superioară. Lumea spiritelor are o arie de influenţă nedefinită, cu excepţia faptului că se pare că include universul nostru şi dimensiunile din apropierea acestuia.
 5. Nici una dintre zeităţile religiilor de pe Pământ nu este văzută în lumea spiritelor de către sufletele care se întorc aici. Cea mai apropiată legătură a sufletului cu o putere divină este cea cu ghidul personal şi cu membrii consiliului său, care monitorizează acţiunile şi dezvoltarea fiecărui suflet. Unele suflete provenite de pe Pământ simt prezenţa unei Surse care emană de undeva de deasupra acelor fiinţe înţelepte care formează componenţa consiliului.
 6. Lumea spiritelor pare a fi condusă de unele suflete foarte dezvoltate, care nu se mai încarnează. Acestea conduc şi monitorizează lucrarea sufletelor pe care le au în grijă. Atunci când sufletele care se încarnează ating nivele mai înalte de înţelepciune şi performanţă, ele vor înceta să se mai încarneze, ocupându-şi locul printre aceşti specialişti care ajută sufletele. Aceste suflete supraspecializate par a fi recrutate în baza motivaţiei, talentului şi performanţelor lor.
 1. Ţelul suprem al tuturor sufletelor pare a fi dorinţa de a căuta şi de a găsi perfecţiunea, de a se contopi în cele din urmă cu Sursa care le-a creat.

 

LEGENDĂ IMAGINI

 
Cartile lui Michael Newton se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

 


Daca apreciezi informatiile publicate si dorești sa ajuți acest blog:


Descarcă aplicaţia TrezireaInteligentei


Hide picture