Articole,  Text Audio

Ramtha – Chemaţi Christosul din voi

Getting your Trinity Audio player ready...

Cel ce se numeşte Christos, ce să fie el? Dumnezeu, gândul sublim ce se manifestă în materie pentru a crea omul cel divin, instrumentul prin care sufletul divin, într-adevăr mintea divină să se poată exprima. Christosul a venit să devină om pentru motivul explicit de a experimenta materia, produsul finit, cum s-ar zice, al unui ideal sau al creaţiei.

Omul, creat special pentru emoţie, a uitat de mult Christosul din el, şi a devenit într-adevăr o creatură supravieţuitoare, supusă elementelor, predispusă la frică. Dumnezeii au dezvoltat personajul om. Ei s-au auto-evoluat în materie în asemenea grad încât şi-au pierdut divinitatea. Au pierdut-o deoarece au uitat prioritatea sinelui şi au devenit o creatură înfricoşată ce se teme de întuneric, în loc să fie stăpânul lui.

Omul nu devine esenţa nemuritoare până când nu realizează că ceea ce este el într-adevăr este divin. Divinitatea devine o emoţie prescrisă în structura sufletului. Pentru ca omul să devină nemuritor, pentru ca omul să devină ceea ce se numeşte Dumnezeu, trebuie să scoată la iveală propria dumnezeire, în propria lui fiinţă.

Christos este Dumnezeu văzut şi realizat în umanitate. Christos este Dumnezeu/om, omul ce realizează că el este Dumnezeu, principiul nelimitat.

Christosul este reînvierea celor şapte sigilii măreţe. Cele şapte sigilii care sunt în corp se numesc glande endocrine. Pentru a face corpul să fie funcţional din gândul suprem, corpul trebuie să se angreneze într-un proces ştiinţific foarte temeinic prin glandele care există de când a fost conceput corpul.

Fiecare glandă reprezintă un plan al demonstraţiei. Acest plan pe care existaţi voi acum este unul din şapte. Nu există nimic mai jos de acest plan. De aici începeţi să vă întoarceţi înapoi la dumnezeirea voastră. Sigiliul aliniat cu acest plan este primul sigiliu. Este zona voastră de reproducere, o zonă foarte puternică, căci fără aceasta copulaţia omului nu există, şi astfel nici urmaşii omului n-ar exista.

În aducerea la iveală a lui Christos, noi aliniem corpul atingând glandele, şi pe măsură ce facem asta ele încep să se desfacă precum o floare, o floare de lotus, şi încet vibraţia creşte din punctul cel mai de jos al fiinţei voastre până în culmea cunoaşterii voastre.

Tot ce este aici, inclusiv întruparea voastră, este un produs al gândului. Creierul fiinţei voastre nu creează gând, nu creează gândire, nu creează idealuri. Creierul este un receptor, cum i se spune. Dacă el nu creează gând, atunci de unde vine gândul? Vine din afara fiinţei voastre şi este captat în câmpul vostru auric. Gândul este transmutat într-un propulsor şi intră în funcţia creierului echipată pentru acea frecvenţă.

Apoi gândul este transferat în ceea ce se numeşte sistemul pineal. Acesta permite gândului să treacă prin sistemul nervos central ca o scânteie, şi să angreneze întregul corp, fiecare structură celulară. Gândul cuprinde corpul în simţire şi devine o realitate în mişcarea corpului prin emoţie.

Fără creierul vostru sau fără glandele care-l guvernează, corpul nu ar fi un vehicul mobil pentru Spiritul care-l ocupă. Prin ceea ce se numeşte glandele selectate – şi sunt şapte glande – corpul poate funcţiona prin ceea ce se numeşte enigma gândului minunat de bine. Prin aceste şapte sigilii, cum se numesc – sau chakre, cum li se mai spune – corpul devine o unitate operativă şi funcţională.

Al şaptelea sigiliu este aliniat cu al şaptelea cer. Este cea mai înaltă premisă a realităţii care există. Al şaptelea sigiliu este glanda pituitară. Este localizată în centrul funţii. Are forma ca o pară delicată şi când se deschide, este glanda care stimulează creierul pentru gânduri mai măreţe. Entităţile care sunt limitate în gândire au o mică porţiune din ceea ce se numeşte receptorul lor, sau creierul, care este operativă. Ei primesc doar gândul limitat printr-o conştiinţa limitata.

Când ne deschidem al şaptelea sigiliu, acesta se deschide, se extinde, şi generează un flux de hormoni care curg prin creier, activează o mare porţiune a creierului şi frecvenţe ale gândului mai înalte. Când această parte este activată, atunci gândul de nivel mai înalt poate intra în corp pentru experimentarea sentimentelor.

A-l aduce la iveală pe Christos, cum se spune, într-adevăr, nu înseamnă miruirea cuiva. Nu este un ritual. Este într-adevăr un act al Fiinţei care are loc. Înseamnă să realizezi că există o parte mai măreaţă din tine care zace latentă în fiinţa ta. Doar atingem cele şapte sigilii, începând cu primul şi până la al şaptelea şi tragem energia prin întregul corp. Al şaptelea sigiliu se va deschide uşurel şi se va simţi subtil asupra fiinţei. Atunci când experimentezi această deschidere, simţi ceea ce se numeşte un aflux sau ce numiţi voi o euforie. Acesta este termenul pe care l-am auzit aici şi se potriveşte destul de bine. Atunci ai un flux de gând nelimitat care intră în corp, căci nu există cuvinte, doar emoţie şi simţire. Ştii tot ce este şi totuşi nu poţi explica nimic, căci ceea ce este inexplicabil este gând nelimitat.

Deschidem acest sigiliu pentru a permite ca ceea ce se numeşte divinitatea mai înaltă a sinelui să apară, pentru a permite Spiritului care cuprinde întregul corp să alimenteze corpul cu o înţelegere mai măreaţă, cunoştinţe, cum s-ar zice, cunoaştere.

Astfel Dumnezeu iese la iveală în miruirea lui Christos. Atunci realizezi că tu eşti Dumnezeu exprimându-se în corpul numit om sau omenire, cum i se spune aici. Aceste sigilii, odată deschise, îţi permit să percepi gândul nelimitat într-o dimensiune mai înaltă, un simţământ mai înalt. Ceea ce va urma într-adevăr va fi emoţia. Vei simţi, vei fi derutat, vei şti şi totuşi nu vei şti.

Toate experienţele din acest moment vor persista o bucată bună de timp, deoarece atunci când este activată acea porţiune a creierului, entitatea poate experimenta un gând mai înalt, un geniu mai mare, într-adevăr o creativitate mai măreaţă.

De ce este important acest lucru? Pentru ca voi să ieşiţi din limitare, într-adevăr să ieşiţi dintr-o viaţă care este doar o luptă pentru existenţă într-o utopie, trebuie să aveţi un alt cadru al gândului, într-adevăr altă fiinţă, altă compasiune, alt simţământ, şi asta permite ca aceste lucruri să se întâmple.

Şi voi veţi trece prin foc atunci când se va întâmpla. Focul într-adevăr este Christosul ce iese în faţă în realizarea lui Dumnezeu, care va înlocui în viaţa voastră acele lucruri care v-au inhibat – oricare ar fi ele şi oricine ar fi – şi va permite în ceea ce se numeşte acel spaţiu o măreţie să vină la voi care o să vă înalţe şi o să vă susţină.

Nu sunteţi singuri în această viaţă. În nevăzut este o iubire pentru voi şi o preocupare mai mare decât ştiţi. Ei vă asistă într-adevăr şi vă ajută să realizaţi cine sunteţi, iar eu sunt unul dintre ei.

Acum, Christosul nu ia decât o clipă, şi în acea clipă corpul este atins şi sigiliile vor răspunde. Şi atunci, eu am să vă dau o proclamaţie – o proclamaţie pe care să o repetaţi din adâncul fiinţei voastre – căci această proclamaţie spune, categoric, eu sunt Dumnezeu şi chem să vină tot ce e al meu şi toată cunoaşterea mea.

Am să vă învăţ să vorbiţi ca un maestru. Orice spune maestrul, aşa este, şi se întâmplă şi devine. Când toate lucrurile sunt spuse şi rostite, sufletul le înregistrează şi nu vor fi uitate niciodată. Nu veţi mai pierde niciodată din vedere cine sunteţi, deoarece Christosul din voi n-o să vă lase.

Eu nu vă fac Dumnezeu, nici nu vă încununez ca şi Christos. Nu există sub ceruri, în ceruri, peste ceruri, din ceruri nicio creatură, lucru, conştiinţă, entitate care să poată face pe cineva Dumnezeu, doar cel care este. Faceţi asta voi înşivă. Nimeni altcineva nu o poate face pentru voi, pentru că tu eşti un Dumnezeu autoritar care trebuie să proclame acest lucru pentru sine ca să fie aşa.

Acest discurs este foarte scurt dar este rostit aşa cum vorbeşte un maestru. Şi tot ce este rostit se va petrece pentru gloria lui Dumnezeu care trăieşte în voi şi în toţi oamenii, şi asta-i ceea ce facem la ora aceasta. De ce? Pentru că sunteţi iubiţi. Când vi se dă oportunitatea de a fi mai măreţi decât ceea ce sunteţi, voi excelaţi în ea. Şi acest lucru este cunoscut, deoarece este în natura omului. Acela este Dumnezeul din fiinţa lui. Când tu vei deveni, vei deveni o lumină pentru alţi oameni pur şi simplu deoarece iubirea din fiinţa ta va reprezenta un ideal şi pentru alţii. Tu nu-i vei învăţa. Tu trebuie doar să trăieşti. Acesta este răspunsul. Asta este tot ce trebuie să faci.

Atunci când vei vedea că tot ce gândeşti se întâmplă în faţa ta, atunci vei deveni un Dumnezeu care manifestă. Tot ce vei avea de făcut va fi să simţi ceea ce doreşti, şi simţirea dorinţei va manifesta în faţa ta şi va deveni o realitate. Ce se va întâmpla cu războiul, gelozia, ura, amărăciunea şi nesiguranţa? Acestea nu vor mai exista, deoarece atunci când ai capacitatea de a manifesta direct orice doreşti, nu va mai trebui să iei de la altcineva sau să furi de la altcineva sau să fii sclavul cuiva, niciodată.

Vei putea să fii cine eşti şi să ai tot ce vrei simţind acel lucru. Acesta este un adevăr. Şi prin această acţiune îţi este permis să faci acest lucru, şi ceea ce va deveni din asta se numeşte împărăţia lui Dumnezeu. Un Dumnezeu trăieşte şi este şi devine orice doreşte să devină, şi tu vei fi ceea ce este rostit aici ca adevăr suveran.

Sufletul, într-adevăr domnul fiinţei tale, aşteaptă următoarea emoţie, următoarea comandă, ca să poată materializa realitatea acelui gând pentru tine în această împărăţie. Cuvintele sunt doar ceea ce se numeşte frecvenţa sunetului creată pentru a descrie ceea ce se numeşte emoţia. Emoţia este ceea ce dă realitate gândului.

 
Cartile lui Ramtha se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 

Dacă informațiile găsite aici te-au ajutat, spune "Mulțumesc" printr-o Donație:


Hide picture