Ramtha – Creierul ca si receptor de unde

Creierul vostru e mai măreţ decât orice receptor radio creat vreodată, în timp ce voi vă mişcaţi încolo şi încoace, sunteţi scăldaţi în unde radio care bombardează creierul tot timpul. In creierul vostru, ştirile sunt transmise tot timpul. Creierul le aude, dar urechea nu. – Ramtha

Cel mai măreţ organ din corpul vostru e creierul. Pe locul doi se află creierul reptilian, iar pe locul al treilea se află inima. Creierul este un aparat radio, un receptor de microunde, de unde în hertzian, de unde infraroşii. A fost proiectat astfel încât să capteze unde, informaţii care se extind până la frecvenţa Infinitului Necunoscut.

Nu ar avea sens ca Dumnezeii care au creat toate planurile vieţii să nu-şi fi creat un corp care să recepţioneze totul. Dumnezeii care sunt atât de măreţi încât să lanseze forme gazoase, forme joase, într-un avânt în spaţiu – şi să conceapă spaţiul, acel vid etern, ca şi gând – nu ar fi creat un corp, oricât de mic, care să nu aibă abilitatea sau percepţia care să capteze tot ce au creat ei. Creierul uman are capacitatea de a capta fiecare dintre câmpurile de energie, până hăt la infinitul Necunoscut. In consecinţă, Dumnezeii au dezvoltat stări şi tărâmuri de conştiinţă ce co-există cu acele câmpuri energetice.

Fiinţele umane obişnuite vibrează deja la nivelul hertzian, şi asta e tot ce recepţionează. Creierul lor funcţionează împreună cu corpul lor în mod chimic. Electricitatea generată de corpul lor, care este o formă de comunicare, este de fapt în tărâmul mai jos, cel hertzian. Corpul se află în sincronicitate cu propriul câmp magnetic al Pământului. Din punct de vedere electric, corpul vibrează în aceeaşi frecvenţă cu Pământul, ceea ce este perfect logic.

Creierul are capacitatea de a comunica nu numai cu corpul uman, ci cu natura însăşi. Este deja aliniat la aceeaşi frecvenţă. Creierul poate capta cea mai joasă formă de unde în hertzian, dar în creierul mijlociu se află partea cu cel mai mare impact în viaţa voastră – infraroşul.

Poeţii şi cronicarii de demult au descris acest tărâm ca şi cum ai privi printr-o sticlă întunecată. Infraroşul este tărâmul sticlei întunecate, este tărâmul învăluit. Ei spun că a te uita în lumea de dincolo, în lumea mediumnică, este ca şi cum te-ai uita printr-o sticlă întunecată, printr-un filtru întunecat, şi ce vor să spună prin aceasta este că acolo culorile sunt estompate. De fapt, lumina şi întunericul sunt inversate în infraroşu. Acesta e tărâmul negativului.

Dacă iei un aparat de fotografiat şi fotografiezi un lucru anume – poate că e faţa ta – dacă ne uităm la faţa ta, lumina care vine în unghiuri drepte în acest plan îţi conturează faţa în umbre şi lumină. Planurile feţei tale refractă culoarea, aşadar orbitele ochilor sunt mai umbrite decât, să zicem, nasul sau obrajii.

Dacă te-am fotografia în lumină naturală, ceea ce dă feţei tale frumuseţe şi definire sunt planurile ei, adâncimea lor, şi umbrele de la lumină la întuneric.

Pentru a produce o fotografie, trebuie să avem un negativ. Negativul este în infraroşu, este opusul. Dacă ochii apar în umbră, o culoare mai închisă, pe negativ vor fi foarte albi. Conturul nasului în mod normal ar fi foarte alb, reflectând lumina, dar va fi închis la culoare în negativ. Este o inversare. Noi percepem infraroşul ca pe un vast negativ în care planul luminii vizibile a fotografiat materia şi a produs un negativ al ei, opusul ei. De aceea este tărâmul prin care vedem întunecat.

Ceea ce este important la acest tărâm este faptul că voi, Pământul şi tot ce e viu, este scăldat în această frecvenţă. Frecvenţa infraroşie are o bandă joasă şi o bandă înaltă, ceea ce înseamnă că undele radio ce înconjoară Pământul poartă mesaje codificate. Interesant este că o undă radio care trece prin aer nu transmite o reclamă sau nişte ştiri. Insă dacă ai receptorul potrivit şi te acordezi la lungimea de undă respectivă, mecanismul aparatului radio va transmite acea frecvenţă ca pe o voce auzibilă care va anunţa într-adevăr o reclamă sau nişte ştiri.

De ce nu putem auzi reclama sau ştirile din aer? De ce nu le putem vedea? Ele trăiesc, dar în tărâmul întunecat, şi sunt captate de un receptor. Creierul vostru este mai măreţ decât orice aparat de recepţie creat vreodată. In timp ce voi vă plimbaţi încolo şi încoace, sunteţi scăldaţi în unde radio care bombardează creierul tot timpul. Transmisia de ştiri are loc tot timpul în capul vostru. Creierul o aude dar urechea nu.

Aceasta este o undă de bandă joasă, voi captaţi ceea ce numim zgomote infraroşii. Creierul captează zgomote, semnale, date, informaţii, dar voi nu auziţi zgomotele. Acestea sunt zgomote sinaptice care apar în creier în timp ce acesta recepţionează informaţii şi încearcă să le decodifice. Decodificarea informaţiei produce un zgomot. Asta vă permite să aveţi zgomote de fundal, gânduri de fundal care în mod clar nu sunt ale voastre. Voi le captaţi.

Tărâmul infraroşu în banda lui cea joasă mai posedă şi entităţile care au murit şi sunt legate de pământ. Acestea sunt iubitori ai corpului, iubitori ai obişnuinţei. Când pier, în loc să meargă mai departe, aceştia continuă să se agaţe de nevoia de a se îngriji de alţii, de nevoia de a fuma, de a bea. Ei trăiesc într-un obicei. Nu vor să se perceapă ca şi morţi, aşa că se agaţă cu tenacitate de acest plan şi continuă să trăiască pe un nivel ca şi cum ar trăi aici.

Aceasta este o întâmplare nefericită în evoluţie. Este rezultatul direct al pregătirii nepotrivite a fiinţelor umane. Este rezultatul direct al lipsei de pregătire spirituală deoarece ei nu ştiu unde se află. Ei cred că sunt încă în viaţă şi continuă să-şi trăiască viaţa în timp ce vaporii corpului lor se descompun în mormânt. Acei vapori produc fantomele atât de asociate cu ei.

Creierul vostru captează şi zgomotul lor, deoarece ei trăiesc acum într-un corp numit corpul infraroşu. Ei nu pot striga la voi. Se apropie şi vorbesc cu voi şi vă intră în urechi. Voi nu-i puteţi auzi dar creierul vostru îi aude. Creierul vostru interpretează aceasta ca pe nişte zgomote infraroşii. Asta este ceea ce vă poate face corpul să simtă un fior rece. Faptul că ei se mişcă aproape de voi, se agaţă de voi şi vă influenţează prin mintea subconştientă, e ceva viabil. Asta se întâmplă în fiecare zi din viaţa voastră.

Creierul vostru poate recepţiona de la banda cea mai joasă din infraroşu până la cea mai de sus, aflată chiar sub lumina vizibilă. O zonă mai evoluată din creier captează şi lumina vizibilă. Trebuie să facă asta, deoarece corpul însuşi este un produs coagulat al luminii. Corpul fizic interacţionează cu corpul lui de lumină iar corpul de lumină face impresii în creier.

De unde îşi primeşte creierul informaţiile pentru stabilizarea corpului? De unde îşi primeşte informaţiile pentru a menţine tensiunea la normal, pentru a continua mişcarea cardiovasculară, digestia?

Cum se ocupă de toate facultăţile corpului vostru pe care voi nici măcar nu le băgaţi în seamă?

Aţi putea spune, “Păi, îşi ia acele informaţii din codul ADN-ului.” Dar de unde îl primeşte? Cine a creat şi face să continue tiparul şi cine potriveşte ceasul ce lucrează în corp? Corpul de lumină. Ţineţi minte, venind din evoluţie, corpul de lumină este construit din decăderea electronilor mai joşi, care constituie fotonii. Fotonii sunt o schimbare în curentul electric, deci corpul mai jos nu poate exista fără corpul mai înalt. Ceea ce noi presupunem că decade la acest nivel este de fapt doar o evoluţie.

Corpul vostru şi informaţia codificată în ADN, pusă în tipar de corpul de lumină, nu ar putea funcţiona fără lumină şi fără impulsul electric din corp, indiferent cât de inteligenţi credeţi voi că sunteţi. Nu s-ar ţine laolaltă. Ar trebui să staţi treji toată noaptea să vă concentraţi la bătăile inimii, la oxigenarea sângelui. Ar trebui să staţi treji toată noaptea să vă gândiţi la acele zone ale corpului vostru care au o nevoie disperată de reparare. Oricum n-aţi putea să le reparaţi deoarece nu aţi putea visa visul care să le repare şi în acelaşi timp să vă menţineţi atenţia la bătăile inimii.

Creierul captează lumina vizibilă deoarece el este lumină vizibilă. Este un instrument eteric care funcţionează pe baza principiului de lumină şi apoi îl execută electric şi chimic.

Haideţi să urcăm în spectru la ultraviolet. Este dovedit că razele ultraviolete afectează carnea umană. Este dovedit şi că razele x şi razele gama fac acelaşi lucru. Dacă voi aveţi abilitatea de a capta aceste unde în creier, cum se face că ele nu afectează creierul? Creierul captează toate aceste frecvenţe şi are în el o facilitate latentă pentru a decoda acele informaţii. Creierul poate capta unde ultraviolete care sunt codate, le poate interpreta şi poate schimba complet acest corp potrivit lor. Nu numai că poate face asta, dar poate face acelaşi lucru cu razele x şi razele gama, dar dacă voi sunteţi neatenţi, ambele sunt direct dăunătoare pentru corp.

Inlăuntrul acestui creier şi în jurul lui aveţi infraroşu, lumină vizibilă, ultraviolet, şi toate corpurile acestora. Fiecare dintre aceste niveluri ale spectrului electromagnetic are un corp, o carcasă alcătuită exclusiv din acea frecvenţă. Aşa cum frecvenţa lungimii de undă a corpului vostru fizic este de opt hertzi, aveţi corpuri în interiorul acestui corp care-şi constituie natura realităţii proprii potrivit planului frecvenţei lor. Totul este dispus în straturi, înfăşurat şi cuprins înlăuntrul vostru.

Creierul este capabil de a merge până la capătul de sus al spectrului şi de a procesa informaţii cu mult în afara înţelegerii ştiinţifice umane. Acest creier poate face asta deoarece a fost creat de Dumnezei care puteau folosi creierul pentru a percepe întregul a ceea ce sunt ei până înapoi la Punctul Zero.

 
Cartile lui Ramtha se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 

Daca doresti sa multumesti pentru informatiile publicate, o poti face prin o donatie de sustinere!