Articole

Samael Aun Weor – Evenimente personale

Deplina auto-observare intima a Eului Însusi se dovedeste urgenta când încercam sa descoperim stari psihologice gresite. Incontestabil, starile interioare gresite pot fi corectate prin intermediul unor procedee corecte. Dat fiind faptul ca viata interioara este magnetul care atrage evenimentele exterioare, trebuie, cu maxima urgenta, neîntârziat, sa eliminam din psihicul nostru starile psihologice eronate.


A corecta starile psihologice gresite este indispensabil când vrem sa schimbam, în mod fundamental, natura anumitor evenimente nedorite. A schimba relatia noastra cu anumite evenimente, este posibil daca eliminam din interiorul nostru anumite stari psihologice absurde.

Situatii exterioare distructive ar putea deveni inofensive si chiar constructive, prin intermediul corectarii inteligente a starilor interioare eronate. Putem schimba natura evenimentelor neplacute care ni se întâmpla când ne purificam în mod intim.

Cine niciodata nu-si corecteaza starile psihologice absurde, crezându-se foarte puternic, se transforma într-o victima a circumstantelor. A face ordine în dezordonata noastra casa interioara este vital, când dorim sa schimbam cursul unei existente nefericite.

Oamenii se vaieta de toate, sufera, plâng, protesteaza, ar vrea sa-si schimbe viata, sa iasa din nenorocirea în care se gasesc; din nefericire, nu lucreaza asupra lor însisi.

Oamenii nu vor sa-si dea seama ca viata interioara atrage circumstante exterioare, si ca, daca acestea sunt dureroase, se datoreaza starilor interioare absurde. Exteriorul este doar reflectarea interiorului, cine se schimba în sinea lui produce o noua ordine a lucrurilor.

Evenimentele exterioare niciodata nu ar fi atât de importante cât modul de a reactiona fata de ele.

Ai ramas senin în fata celui care te-a insultat? Ai primit cu bunavointa manifestarile neplacute ale semenilor tai? În ce fel ai reactionat în fata infidelitatii fiintei iubite? Te-ai lasat dus de veninul geloziei? Ai ucis? Esti în închisoare?

Spitalele, cimitirele sau cavourile, închisorile sunt pline de sinceri înselati care au reactionat în mod absurd în fata evenimentelor exterioare.

Cea mai buna arma pe care un om o poate folosi în viata, este o stare Psihologica corecta…

O persoana poate dezarma fiare si demasca tradatori prin intermediul starilor interioare adecvate.

Starile interioare gresite ne transforma în victime neajutorate ale perversitatii umane.

Învatati sa înfruntati situatiile cele mai neplacute ale vietii practice cu o atitudine interioara potrivita… Nu va identificati cu nici un eveniment; amintiti-va ca totul trece; învatati sa vedeti viata ca pe un film si veti primi beneficiile.

Nu uitati ca întâmplari lipsite de importanta ar putea sa va duca la nenorocire daca nu eliminati din psihicul vostru starile interioare gresite.

Fiecare eveniment exterior are nevoie în mod incontestabil de biletul adecvat, adica, de starea Psihologica precisa.


Dacă informațiile găsite aici te-au ajutat, spune "mulțumesc" printr-o donație:


Hide picture