Articole

Samael Aun Weor – Yoga sexuala

In India există trei feluri de Tantrism: Primul: Tantrismul Alb, Al Doilea Tantrismul Negru, Al Treilea Tantrismul Cenuşiu. In Tantrismul Alb se practică Magia Sexuală fără răspandirea sămanţei. In Tantrismul Negru există emitere de sămanţă. In Tantrismul Cenuşiu, cand se răspandeşte sămanţa, cand nu se răspandeşte; acest gen de Tantrism conduce pe devot la Tantrismul Negru.


In Tantrismul Negru regăsim Bonzii şi Dugpaşii cu Tichie Roşie, Magicienii Negri teribil de perverşi. Aceşti răuvoitori au proceduri respingătoare pentru a reabsorbi Sămanţa prin uretră după ce au răspandit-o in mod mizerabil. Rezultatul fatal este că sămanţa, după ce a fost răspandită, se incarcă cu atomi satanici care, pătrunzand din nou in organism, dobandesc puterea de a o trezi pe Kundalini in mod negativ.

Aceasta coboară atunci pană la Infernurile atomice ale omului şi se transformă in coada lui Satan. In acest fel se separă fiinţa omenească pentru totdeauna de Fiinţa sa Divină şi se cufundă pentru totdeauna in Abis. Oricine varsă Cupa lui Hermes este un Magician Negru, nu este nici o indoială in cele de mai sus.

Magia Sexuală este cunoscută in India sub numele de Maithuna. Se mai numeşte Urdhvaratus Yoga şi cei care o practică se numesc Yoghini Ordvaretas. In toate Şcolile Yoga cu adevărat serioase, se practică in mod foarte secret Magia Sexuală. Cand un cuplu de Yoghini este socotit pregătit, bărbatul şi femeia sunt conduşi intr-un loc secret unde sunt instruiţi asupra Maithunei (Magia Sexuală).

Cuplurile se unesc sexual pentru a lucra in Marea-Operă sub supravegherea unui Guru (a unui Maestru). Bărbatul aşezat pe pămant pe o pernă, intr-o poziţie Buddhică, cu gambele incrucişate de-o manieră orientală, intră in contact sexual cu femeia.

Aceasta este aşezată pe gambele incrucişate ale bărbatului in aşa fel ca gambele sale să cuprindă corpul bărbatului. In această poziţie, bărbatul şi femeia se unesc sexual; femeia aşezată pe gambele bărbatului, absoarbe in ea Falusul. Cuplurile de Yoghini răman astfel ore intregi fără să răspandească sămanţa. Este obligatoriu ca Yoghinul să nu gandească, atunci se găsesc in practica Magiei Sexuale.

Cei doi, bărbat şi femeie sunt in acel moment in stare de extaz. Cuplul este unit printr-o dragoste adancă. Energiile creatoare urcă, victorioase, prin canalele lor resprective, pană la cupa creierului. Dorinţa animalică a fost alungată. Apoi bărbatul şi femeia se retrag fără să fi răspandit sămanţa.

Acest fel oriental de practicare a Magiei Sexuale s-ar dovedi, să spunem, incomod pentru occidentali. Totuşi, recomandăm această tehnică persoanelor care Nu reuşesc să-şi infraneze actul şi pentru a evita revărsarea cupei lui Hermes. Datorită acestei metode, Gnosticii vor putea să se antreneze sexual pentru a invăţa să infrangă şi să evite curgerea sămanţei.

Cuplurile Gnostice nu au nevoie de supravegherea fizică a unui Maestru, ci ele trebuie să-l invoce pe Maestrul Astralului pentru ca să-i ajute. (Cuplul trebuie să fie singur pentru practica Maithunei).

Este indispensabil ca Dorinţa Animalică să nu intervină in timpul practicii Magiei Sexuale. Amintiţi-vă că dorinţa este Diabolică. Eul este Dorinţă. Eul este Diabolic.

Acolo unde există dorinţă nu poate fi iubire, căci iubirea şi dorinţa sunt incompatibile.

Este necesar de ştiut că Dorinţa induce in eroare. Cel care doreşte, crede că este indrăgostit, el se simte indrăgostit, ar putea chiar să jure că este indrăgostit. Este marea inşelăciune a Dorinţei.

De cate ori vedem bărbaţi şi femei care pretind că se Adoră. După ce s-au căsătorit, castelul din carton se prăbuşeşte şi rămane numai trista realitate: cei ce se credeau indrăgostiţi, profund indrăgostiţi unul de altul, in fond, se detestă şi eşecul, odată ce Dorinţa a fost satisfăcută, este Inevitabil.

Noi nu auzim atunci decat plansete şi lamentări, reproşuri şi lacrimi. Unde este deci iubirea? Iubirea a făcut aşa ceva? Cand există Dorinţă, este Imposibil a iubi.

Numai cei care ştiau incarnat sufletul ştiu să iubească cu adevărat. Eul nu este capabil să iubească. Numai Sufletul ştie să Iubească. Iubirea işi are climatul său propriu, savoarea sa, fericirea sa.

Numai cel care a Omorat Dorinţa Animalică cunoaşte aceasta. Numai cel care şi-a Incarnat Sufletul ştie aceasta şi o experimentează. Iubirea nu seamănă cu nimic din ceea ce oamenii numesc Iubire. Ceea ce oamenii cred că e Iubirea nu este nimic altceva decat Dorinţa Inşelătoare. Dorinţa este o substanţă inşelătoare care se infiltrează in mod subtil in minte şi in inimă pentru a ne face să simţim ceva ce, Nefiind Iubire, ne face să Credem cu fermitate că este Iubirea.

Numai că realitatea oribilă care se prezintă odată cu actul consumat şi dorinţa satisfăcută vine să ne demonstreze clar, puţin tarziu, că am fost victimele unei inşelătorii.

Am crezut că suntem indrăgostiţi, dar in realitate nu am Fost.

Fiinţa umană nu ştie incă ce este Iubirea. Intr-adevăr, numai sufletul poate şi ştie să iubească.

Omul nu şi-a incarnat incă sufletul. Omul nu ştie incă ce este a iubi. Satan nu ştie ce este Iubirea. Tot ceea ce fiinţa umană a incarnat pană in prezent, este Satan (Eul).  Fiinţa umană nu ştie să Iubească.

Iubirea nu poate exista decat de la inimă la inimă, de la Suflet la Suflet. Cel care nu şi-a Incarnat Sufletul nu ştie să iubească. Satan nu poate iubi, iar fiinţa umană nu l-a Incarnat incă decat pe Satan.

Căsătoria Perfectă este unirea a două fiinţe, una care iubeşte mai mult şi alta care iubeşte mai bine. Iubirea este cea mai mare şi cea mai frumoasă Religie pe care o fiinţă umană poate să ajungă să o profeseze.

Dorinţa este o substanţă care se descompune intr-o mulţime de substanţe. Aceste substanţe ale dorinţei se reunesc pentru a inşela mintea şi inima.

Cel care este disperat pentru că femeia sa a plecat cu altul nu a fost cu adevărat indrăgostit.

Iubireaa veritabilă nu pretinde nimic, nu cere nimic, nu doreşte nimic, nu gandeşte la nimic; ea nu vrea decat un lucru: Fericirea de a Fi Iubit. Aceasta-i totul.

Bărbatul care o pierde pe cea pe care o Iubeşte nu spune decat un lucru: “Sunt fericit că ai obţinut fericirea. Dacă tu ai găsit-o cu un alt bărbat, eu sunt foarte fericit.”

Dorinţa este altceva. Pasionatul care a pierdut femeia pe care credea că o iubeşte, pentru că ea a plecat cu un altul, cade in cea mai teribilă disperare, işi pierde capul şi ajunge chiar a ucide sau a se omori pe el insuşi sau pe amandoi. El a pierdut instrumentul Plăcerii, asta-i tot.

Intr-adevăr, numai cei care şi-au incarnat Sufletul cunosc veritabila Iubire. Omenirea nu cunoaşte incă ceea ce se numeşte Iubire. Iubirea este in realitate ca un copil nevinovat, ca lebăda cu penaj alb. Iubirea seamănă primelor jocuri din copilărie.

Iubirea nu ştie nimic, pentru că este Inocentă.

Cand dizolvăm acest oribil spectru (Eul) care continuă după moarte, atunci se Naşte in noi ceea ce se numeşte Iubire. Redobandim atunci Inocenţa Pierdută.

Acum, fiinţa umană a Incarnat numai un Embrion de Suflet. Aceasta aruncă uneori cateva scantei de dragoste. Mama care-şi Adoră Copilul este un bun exemplu a ceea ce se cheamă Iubire.

Embrionul de Suflet se poate consolida cu flacăra binecuvantată a Iubirii.

Bărbatul şi femeia ajung uneori să simtă radiaţiile iubirii care izbucnesc din Embrionul Sufletului, insă ele sunt imediat inăbuşite de pasiunile violente şi teribile pe care Satan le provoacă la bărbat şi la femeie.

Dacă cultivăm aceste Divine Vibraţii ale Iubirii, vom putea fortifica şi consolida Embrionul Sufletului pentru a trăi mai tarziu cu intensitate ceea ce se numeşte Iubire.

Dragostea intăreşte Embrionul Sufletului. Cand Embrionul Sufletului se intăreşte, obţinem incarnarea Sufletului.

Foarte rare sunt fiinţele omeneşti care ajung să simtă Divinele Vibraţii amoroase care iradiază din Embrionul Sufletului. Ceea ce omenirea resimte de obicei sunt forţele Dorinţei. Dorinţa cantă de asemenea, şi se imbracă in romanţe şi infinite mangaieri.

Dorinţa este otrava cea mai inşelătoare care există in intreg cosmosul. Oricine este victima Marii Decepţii ar putea jura că este indrăgostit.

Bărbaţi şi Femei: Vă invit să cunoaşteţi Iubirea. Urmaţi paşii celor catorva rari indivizi care, in lume, Au ştiut să Iubească.

Zei şi Zeiţe: Iubiţi-vă in mijlocul incantării nupţiale a Paradisului. Fericite fiinţele care se Iubesc cu adevărat. Numai Iubirea poate să ne transforme in Zei.

ENDOCRINOLOGIE.

Cu toate că pare incredibil, este sigur şi foarte adevărat faptul că ştiinţa actuală este mai aproape de Transmutaţie şi de Sexo-Yoga decat mulţi studenţi ai Yogăi.

Endocrinologia este chemată să producă o adevărată Revoluţie Creatoare. Oamenii de ştiinţă ştiu deja că Glandele Sexuale nu sunt Capsule inchise.

Sunt glande cu secreţie internă şi externă. Hormonii de Excreţie sunt numiţi conservatori, pentru că ei perpetuează specia, Hormonii interni sunt numiţi Vitalizatori, pentru că ei cresc Vitalitatea Organismului uman.

Acest proces de secreţie Hormonală internă este o Transmutare, o transformare de un anumit tip de Energie-Materie. Maithuna, Magia Sexuală, este o Transmutare Sexuală Intensificată.

Gnosticul Secretă Intern, Transmută şi Sublimează totalitatea Materie-Energie Sexuală. Hormonii Sexuali, bogaţi şi abundenţi inundă sistemul circulator al Sangelui şi ajung la diverse Glande cu Secreţie internă, stimulandu-le şi incitandu-le să lucreze intens.

Astfel, graţie Transmutării Sexuale Intensificate, Glandele Endocrine sunt Supra-stimulate, producand, bineinţeles, o mai mare cantitate de Hormoni care vin să anime şi să modifice intregul sistem Nervos lichid.

Ştiinţa recunoaşte deja Transmutarea Sexuală la orice individ cu sexualitate obişnuită. In prezent, este vorba numai de a face un pas inainte pentru recunoaşterea Transmutării Sexuale Intensificate a indivizilor Suprasexuali.

Cel care studiază biologic cele 32 de Semne Fundamentale ale lui Buddha, va ajunge la concluzia că caracterele sexuale secundare ale lui Buddha erau intr-adevăr cele ale unui Supra-Om. Aceste caractere sexuale secundare ale lui Buddha recunosc, indică o foarte Intensă Transmutaţie Sexuală. Nu poate rămane nici un dubiu asupra faptului că Buddha a practicat Maithuna, Yoga Sexualităţii, Magia Sexuală, Arcanul A.Z.F.

Buddha a predat Tantrismul Alb (Magia Sexuală), dar este o invăţătură pe care el a dat-o inmod secret Discipolilor săi. Budismul Zen şi Chan invaţă Maithuna şi cuplurile practică Sexo- Yoga.

CARACTERELE SEXUALE SECUNDARE.

Există Caracterele sexuale primare şi caracterele sexuale secundare. Primele sunt in legătură cu Funcţiile Sexuale ale Organelor Creatoare, iar cele secundare cu distribuirea grăsimilor, formarea muşchilor, părul, vorba, forma corpului etc.

Este evident că forma corpului femeii este diferită de cea a corpului bărbatului. De asemenea, este sigur că orice stricăciune suferită de organele sexuale modifică
organismul uman. Caracterele sexuale Secundare ale unui Eunuc sunt cele ale unui Degenerat.

Caracterele sexuale Secundare ale unui individ de Sex intermediar, ale unui Sodomit, indică un invertit, un Infrasexual. Ce am deduce dintr-un individ efeminat?

Dintr-o femeie masculinizată?

Ce tip de caractere Primare ar corespunde subiecţilor dotaţi cu Caractere sexuale secundare opuse celor ale propriului său sex? Nu există nici un dubiu că la asemenea persoane există Infrasexualitate.

Yoga Sexualităţii, Maithuna, Arcanul A.Z.F. (Magia Sexuală) este un tip de Funcţionalism Supra-Sexual care modifică, in realitate, Caracterele secundare sexuale, producand un nou tip de Om, un Supraom.

Se dovedeşte absurd să presupunem că Supraomul poate fi rezultatul Credinţelor, Teoriilor, Sectarismului, Fanatismului, Şolilor etc. Realmente, Supra-omul nu
Depinde de ceea ce se crede sau nu se crede, de şcoala la care aparţinem sau nu aparţinem. Caracterele sexuale secundare nu se modifică decat schimband caracterele primare.

Cu ajutorul Sexo-Yogăi, a Maithunei, autenticii Yoghini Iniţiaţi reuşesc să modifice caracterele sexuale secundare de o manieră pozitivă, transcendentă, Divină.

PSIHOLOGIE ŞI ENDOCRINOLOGIE.

Psihologia părea deja că stagnează cand, din fericire, a apărut ştiinţa Endocrinologiei. Astăzi, Psihologia este animată de o nouă viaţă. S-au făcut deja anumite tentative pentru studierea vieţii marilor bărbaţi pe baza tipului lor Biologic.

S-a spus, de exemplu, că declinul lui Napoleon coincidea cu un proces de degenerescenţă a glandei pituitare. Caracterele Psihologice sunt determinate de Glandele Endocrine şi de Caracterele sexuale Primare.

Tipul Bio-Psihologic este decisiv, nimeni nu-l mai poate nega, iar el depinde de caracterele sexuale Primare.

Mai precis, tipul Bio-Psihologic aparţine caracterelor sexuale secundare şi este complet determinat de caracterele sexuale Primare. In consecinţă, putem afirma că, dacă dorim să realizăm FIINŢA BIO-TIPO-PSIHOLOGICĂ, va trebui să lucrăm cu Caracterele sexuale Primare.

Numai cu Magia Sexuală, cu Yoga Sexului, cu Maithuna vom reuşi să producem tipul bio-psihologic al Maestrului, al Supra-omului, al lui Mahatma.

INFRASEXUALITATEA.

In acest capitol am făcut afirmaţii cum că infrasexualii Urăsc de Moarte. In realitate, ei se Consideră Indivizi Suprasexuali, Supertranscendenţi. Infrasexualii se
cred mai perfecţi decat al Treilea Logos şi nu găsesc inconvenabil să afirme că Sexul este ceva Grosier, scarbos, greoi.

Infrasexualii nu ştiu că Sexul este forţa creatoare a Sfantului Spirit, fără de care ei nu vor putea niciodată ajunge la Auto-Realizarea Intimă. Din nefericire, ei insultă al Treilea Logos şi forţa sa sexuală minunată.

Pentru Infrasexual, Forţa Sexuală Divină a Spiritului Sfant este ceva murdar, contaminat cu păcat, vulgar. Infrasexualii se hrănesc cu Deşarta iluzie că ei pot să se Auto-Realizeze cu ajutorul lecturilor, al filosofiilor, al credinţelor, al exerciţiilor respiratorii, al acrobaţiilor hathayogăi, al bunelor intenţii, al practicilor evlavioase etc.

Este sigur că, cu toate aceste Lucruri ei NU vor reuşi niciodată să transforme caracterele sexuale secundare, iar rezultatul va fi Eşecul.


Sustine traducerea audio a mai multor articole: Doneaza!

(Doriti un anumit articol sa fie tradus din text in voce audio, trimite-ti un mesaj de cerere traducere)

Dacă informatiile găsite aici ti-au fost de folos, spune "mulțumesc" printr-o donație de sustinere:


Hide picture