Articole

Tony Robbins – Intentia

OPRAH : Care este regula numărul unu pe care aţi sugera să o urmeze cineva ca să-si exprime sinele autentic? Pentru că toţi căutam asta. Cum pot să fiu mai mult eu însămi?

TONY ROBBINS: Cred că ar fi bine să-ţi dai voie să fii spontană, în loc să răspunzi la cum crezi că ar trebui să fii. Cu toţii am dezvoltat o identitate, ştim cine suntem şi cine nu suntem. Ne definim nu doar pe baza a cine credem că suntem, ci şi pe baza a cine nu suntem. Iar toate aceste definiţii au fost făcute în urmă cu zece, douăzeci, treizeci, patruzeci de ani. Şi le împrospătăm doar dacă avem vreo experienţă zguduitoare, care ne face să ne reevaluăm vieţile. Aşa că, decide conştient: „Cine sunt azi? Care îmi e crezul? De ce sunt aici? Ce am de dăruit? Ce am de învăţat?

In ce direcţie să mă dezvolt? De ce să mă bucur?“ Apoi încearcă lucruri, spontan. Pentru că eu cred că cea mai importantă decizie este să spui: „O să mă bucur de acest moment chiar acum. E singurul lucru real pe care îl am. Şi viaţa e prea scurtă ca să sufăr”. Şi dacă fac asta în fiecare clipă, lucrurile se întâmplă intr-un fel mai mult decât magnific. E uşor să predici, mai greu să aplici, dar este o disciplină. Şi dacă o urmezi şi începi să o evaluezi clipă de clipă, vei deveni dependent. Va fi o dependenţă pozitivă, pentru că eliberarea pe care o aduce e de nedescris. Trebuie trăită.

 
Cartile lui Oprah Winfrey se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

   
Cartile lui Tony Robbins se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

 

Dacă informațiile găsite aici te-au ajutat, spune "mulțumesc" printr-o donație:


Hide picture