Dezvaluiri

Despre Luna ca fiind goală în interior sau ipoteza că Luna este o navă spațială

În urmă cu aproximativ șapte ani, Emmerich a dat peste ceva cunoscut sub numele de teoria Lunii goale, o noțiune conform căreia corpul ceresc care orbitează planeta noastră și iluminează cerul nopții fie A) nu este un eveniment natural, fie B) are o viață interioară vastă și secretă. Sau hei, de ce nu ambele? Practic, când știința l-a infirmat pe Jules Verne dezvăluind că nu ar putea exista nicio călătorie în centrul Pământului , acel concept tocmai sa mutat în afara pamantului.

Vezi clip online cu traucere din filmul Moonfall (2022):

În anii 1970, programul Apollo al NASA a înregistrat o serie de cutremure pe Lună, unele durand semnificativ mai mult decât cutremurele de pe Pământ. Clive R. Neal, profesor de inginerie civilă și științe geologice la Universitatea Notre Dame, descrie acest lucru pe site-ul web al NASA : „Luna suna ca un clopoțel”. Explicatia? Apa care se înmoaie în Pământ servește ca un fel de amortizor, iar luna relativ uscată și rigidă amplifică pulsurile. Dar nu contează – clopotele sunt goale! Introducerea acelei fraze a galvanizat absurdul.

De-a lungul deceniilor, au existat teorii marginale conform cărora Luna ar putea fi o santinelă pentru extratereștrii care ne monitorizează de sus. Unii au sugerat că ar putea fi chiar o navă spațială blindată deghizată în corp solar. Cartea din 2005 Cine a construit luna? postulează că pământenii futurişti care călătoresc în timp l-au construit ca un mijloc de urmărire a evoluţiei vieţii fără a-i perturba cursul.


Ajuta-ma sa traduc din text in voce audio cat mai multe articole postate.

(Doriti un anumit articol sa fie tradus din text in voce audio, trimite-ti un mesaj de cerere traducere)

Dacă informatiile găsite aici ti-au fost de folos, spune "mulțumesc" printr-o donație de sustinere:


Hide picture