Melissa Denyce – Despre răpirea sa în duh, pe care o numeşte “experienţă similară cu NDE”

Melissa Denyce: Am experimentat un sentiment intens de dragoste și siguranță în sursa de unde venim cu toții. Noi suntem acea iubire și de aceea încercăm să găsim o legătură în viața noastră fizică cu această iubire care ne lipsește. Conștiința se extinde în afara capului ei și apoi gândește o întrebare și primește răspuns la întrebare, precum și modul în care totul se leagă de ea. În cele din urmă are sentimentul că știe tot ce poate fi cunoscut. Răspunsul la existență este atât de simplu și are un sens perfect și explică de ce existența noastră fizică este așa cum este.
Din anumite motive, ea nu este capabilă să aducă înapoi răspunsul existenței noastre fizice. Nu trebuie să te simți vinovat. Tot răul și suferința din lume este o iluzie a propriilor noastre minți, deoarece alegem să le experimentăm pentru a contrasta cu originile noastre ale iubirii. Dumnezeu nu permite răului să existe – probabil în tărâmurile superioare ale existenței. Dumnezeu nu ne judecă. Viața este totul despre iubire. Am văzut masterplanul cosmic al lui Dumnezeu, dar nu am detaliat despre ce este acesta. Nimic nu există in afara de Dumnezeu. „Suntem aceeași substanță ca și Dumnezeu, suntem iubire și lumină”

Vezi online cu traducere:

Video si Traducere : Răzvan A. Petre, http://spiritus.ro 


Multumesc frumos tuturor celor care ma sustin si tuturor celor care apreciaza informatiile publicate. Fara voi dragilor, poate acest blog nu ar exista! O donatie este un mod de a spune ca apreciati acest blog si articolele publicate.


Hide picture