Samsara (2013) – O calatorie magica pe integ globul pamantesc

Pregătește-te pentru o experiență senzorială de neegalat. Filmat pe o perioadă de aproape 5 ani și în 25 de țări, SAMSARA explorează minunile lumii de la terenuri sacre până la situri industriale, analizând zonele insondabile ale spiritualității omului și ale experienței umane. Fotografiate în întregime în 70 mm și transferate în format de proiecție digitală 4K, imaginile fascinante ale SAMSARA, de o claritate fără precedent, luminează legăturile dintre umanitate și restul naturii, arătând modul în care ciclul nostru de viață reflectă ritmul planetei. Nici un documentar tradițional, nici un jurnal de călătorie, SAMSARA este o meditație ghidată asupra curentului de interconectare care traversează toată viața noastră.

 

Pentru a viziona acest articol este nevoie de user si parola de acces, pe care le ofer tuturor celor care au facut o donatie pentru sustinerea acestui website, nu conteaza suma pe care o donezi, poate fi oricat doresti, pe urma trebuie doar sa ne trimiteti un mesaj e-mail de la rubrica Contact cu specificatia ca ati facut o donatie si doriti acces la articolele protejate. Userul si Parola o veti primi pe adresa de e-mail specificata in formularul din mesajul trimis, sa rugam sa verificati si rubrica "SPAM" la casuta voastra de e-mail in caz ca nu observati e-mailul de raspuns!


Daca ai primit userul si parola de acces apasa pe butonul de mai jos:


Multumesc frumos tuturor celor care ma sustin si tuturor celor care apreciaza informatiile publicate. Fara voi dragilor, poate acest blog nu ar exista! O donatie este un mod de a spune ca apreciati acest blog si articolele publicate.


Hide picture