Documentare

Tuning In: Spirit Channelers in America – Despre starea de transă, în care mediumul face o conexiune psihică cu o entitate spirituală

TUNING IN este un documentar spiritual cu adevărat unic – rezultatul a 10 ani de anchetă asupra fenomenului canalizării spiritelor de către regizorul David Thomas. Canalizarea este o practică datând din antichitate în care un individ – de obicei într-o stare de transă – face o legătură psihică cu o ființă spirituală. Canalizatorul este apoi capabil să acționeze ca un mijloc dimensional în a aduce alți oameni în contact cu entitatea, precum și în interpretarea mesajelor de la entitate. Pentru prima dată, șase canale americane proeminente și omologii lor spirituali sunt prezentate în același film pentru a obține o perspectivă asupra fenomenului și a mesajului care vine. Sunt Lee Carrol / Kryon, Geoffrey Hoppe / Tobias, Shawn Randall / Torah, John Cali / Chief Joseph, Darryl Anka / Bashar și Wendy Kennedy / Pleiadian Collective. Entitățile canalizate – fiecare cu o personalitate puternică și distinctă – sunt intervievate pe larg de realizator și rezultatul este remarcabil: în spațiu și în timp se pare că entitățile vorbesc ca una – oferind un mesaj clar și profund de împuternicire pentru omenire.

Vezi online cu traducere:

Sursa: http://adinaamironesei.blogspot.com/2011/06/mesajele-universului.html

 

1. Channeling-ul este o stare de transă, în care mediumul face o conexiune psihică cu o entitate spirituală.     
 
2. Channelingul este un act de Graţie şi înseamnă să fii conectat cu un anumit tip de conştiinţă care este diferită de conştiinţa de zi cu zi. Channeling în transă când channeler-ul (mediumul) pleacă din corpul său iar corpul este ocupat de entitate. La întoarcere mediumul nu ştie nimic din ceea ce a transmis. Channeling conştient când ştii tot din ce spune entitatea şi evoluezi spiritual mai repede.
 
3. Channellingul este o formă naturală de comunicare între oameni şi fiinţe cu conştiinţă înaltă, inclusiv ingeri – dar nu doar atât – ci şi cu spirite ale naturii, entitati non-fizice sau chiar animale si animale de companie. Intr-un fel, o persoană se transformă… într-un fel de telefon, pentru ca fiinţele cu conştiinţa înaltă şi oamenii să poată comunica…. “Entităţile nu folosesc, în general, limbajul uman, pentru că este considerat ciudat şi grosolan. Cea mai mare parte a mesajului este trimis printr-o serie elegantă de simţiri senzoriale.”
 
4. Channeling-ul este procesul de deschidere a canalului energetic şi de lumină propriu, pentru a te conecta la „legătura” ta cu astralul, proces care poate fi comparat cu deschiderea unei porţi de vibraţie spre supraconştiinţa cosmică.
 
5. Channelingul este procesul prin care o persoană acţionează ca medium pentru a deschide canale sigure şi porţi catre o altă dimensiune şi de a lega relaţii cu entităţi din aceasta dimensiune şi accesarea Înaltei Lumi Spirituale sau a Conştiinţei Cosmice, cunoscută sub numele de Dumnezeu.
6. Channeling-ul este o formă naturală de comunicare între oameni şi fiinţe angelice, spiritele naturii, entităţile non-fizice sau chiar şi animale sau animale de companie. Un channeler este foarte similar cu un translator sau cu un interpret. El îşi acordă permisiunea de a simţi permisiunea de la altă fiinţă. Channeler-ul, apoi, ataşează cuvinte omeneşti comunicării pentru ca aceasta să fie de înţeles pentru el însuşi sau pentru alţi oameni.
7. „Channeling“-ul este organizarea unui canal convenţional de legatură cu acele fiinţe care pot fi socotite Forţe Superioare (Fraţii mai în vârstă), în sensul propriu al cuvântului, care se află pe o treaptă superioară de evoluţie faţă de noi, care ne iubesc şi vor să ne ajute. Pentru aceasta sunt folosite cele mai diferite mijloace. În acest articol vom analiza „channeling“-ul care are loc cu ajutorul darului de a stăpâni mai multe limbi.
 
8. Channelingul, practică ezoterică a anumitor persoane care mediază comunicarea cu spiritele morţilor sau alte persoane sau entităţi (practică adeseori întâlnită şi la masoni). Channelingul este practicat de către spiritişti, clarvăzători, vrăjitori, practicanţii Vodoo şi grupurile New Age (noua eră). Subiecţii implicaţi se lasă posedaţi de către nişte entităţi extradimensionale (demoni) care fiind înafara dimensiunii noastre pot accesa diverse informaţii în schimbul unor servicii… în special ritualistică şi practici oculte şi enegie cu vibraţie joasă. Aceste entităţi se dau fiinţe spirituale superioare, sau persoane din alte vieţi înalte spiritual, cu o conştiinţă superioară.  
 
9. Din punctul de vedere al neuropsihologiei, channelingul este doar o altă expresie a potenţialului creierului/minţii noastre – chiar dacă este o expresie neobişnuită.
Ca psihoterapeut şi ca persoană care a fost implicată în studierea creierului, timp de peste zece ani, consider channelingul – în general – ca un gen de psiho–artefact transpersonal. Vreau să spun prin aceasta că informaţiile (sau mesajul) care sunt transmise prin acţiunea de channeling se nasc dintr-o interfaţă între psihologia personală şi aspectele transpersonale ale celui care face channeling. (Tom Kenyon)
10. “în opinia mea peste 95% din aşa-zisa informaţie pe care cei mai mulţi channelers o obţin este eronată, în sensul că ea reprezintă fie un joc al imaginaţiei, fie o percepţie incompletă. Chiar denumirea de channeling îţi arată că trebuie să te aştepţi la ceva care este diluat, care este doar o informaţie „canalizată”, adică o informaţie care pleacă de la sursă având o anumită structură, dar despre care nu se ştie cât şi în ce fel va ajunge la destinatar.
De fapt, channeling-ul este o formă superficială de telepatie, care se poate uneori transforma chiar într-o formă de mediumitate. În mod cert, ea depinde foarte mult de capacităţile celui care realizează şedinţa de channeling. Dacă ai o minimă pregătire spirituală, poţi să identifici destul de repede impostura sau fantezia care sunt manifestate în acest domeniu al channeling-ului. În ultimii ani am observat o adevărată inflaţie a celor care fac „channeling” şi care îşi prezintă plini de veselie „producţiile”. Acestea variază de la platitudini exasperante, până la fantezii uluitoare. În cel mai bun caz ele reprezintă exerciţii de retorică, dar în niciun caz nu exprimă adevărul. Imaginaţia bogată şi interferența mentalului provoacă multe probleme în expunerea realității. Mulţi dintre channelers sau „telepaţi” pur şi simplu inventează, chiar dacă ei sunt siguri că spun adevărul. Şi totuşi, de cele mai multe ori se dovedeşte că nu este aşa. Trist e faptul că mulţi oameni ascultă şi chiar cred, în bunele lor intenţii şi în sinceritatea lor, ceea ce află de la aşa-zişii „chanellers”. A devenit de bon-ton să auzim că se realizează „channeling” cu Sfântul Petru, cu Maria Magdalena, cu Cleopatra sau cu Metatron. La fel, channeling-ul a înflorit şi în ceea ce priveşte civilizaţiile extraterestre, el este la modă. Toate acestea sunt bune şi frumoase, dar ele nu rezistă probei timpului şi nici probei bunului simţ. În cele din urmă, cel care face channeling ajunge să creadă el însuşi în propriile lui fantezii, ceea ce este cu atât mai grav, pentru că atunci limita dintre imaginaţie şi realitate dispare.”

 

Entităţile lucrative şi canalizatorii lor oneşti

 

Vywamus este o conştiinţă sub forma unei fiinţe de lumină de vibraţie foarte înaltă. Este o entitate non-fizică de Lumină care face parte din Logosul Universului. Este Sinele Superior al Maestrului Înălţat Kumara, cel ce ţine Pământul în mâinile lui. Vywamus are capacitatea să se uite profund în subconştientul nostru unde avem depozitate sisteme de credinţe, emoţii negate şi reprimate care alcătuiesc Umbra Sinelui. Le scoate la suprafaţă şi le vindecă. (Manuel Christian Maurer – terapeut german acreditat la DGH, iniţiatorul şi fondatorul Centrului Vywamus România)

Quado este o entitate spirituală (channeler Carrie Hart) ca o minge strălucitoare de energie, care se apleacă să salute channeler-ii.

Lord Kryon este o entitate magnetică (channeler Lee Carroll) din Serviciul Magnetic. El si echipa sa angelică au lucrat relativ recent la realizarea grilei de cristal a Pământului şi ajută efectiv la trecerea pământenilor în Noua Eră, în Noua Energie. Şcoala Kryon a fost certificată de OMSP (Organizaţia Mondială pentru Sănătatea Publică) care nu există.

Torah (channeler Shawn Randall)

Bashar (channeler Darryl Anka – fost designer de efecte speciale la filme SF)

Tobias (channeler Geoffrey Hoppe)

Colectivul Pleiadian (channeler Wendy Kennedy)

Chief Joseph (channeler John Cali)


Ramtha este o entitate suverană, care a trăit acum foarte multă vreme în urmă, pe Terra (channeler JZ Knight, zeiţă milionară) şi care îşi îndeamnă adepţii să se îmbete mangă cu vin. Face bine.


Abraham (channelers Jerry and Esther Hicks)


Consiliul Andromeda (channeler Tolec)


Comandantul Ashtar, este şeful poliţiei galactice cu o trupă formată din maeştri extratereştri ascensionaţi şi îngeri (channelers Greg Giles, Elizabeth Trutwin,) împreună cu Federaţia Galactică a Luminii (channeler Greg Giles) vezi Apocalipsa 21.12. 2012

Lord Sananda sau Iisus Cristos este o fiinţă de lumină care colaborează cu Ashtar & Space Brothers, specializat în munca cu greys-ii şi reptilienii .


Lady Magnus, (channelers Godfre Ray King, Pearl Dorris)


Polaris şi Michael (channeler Karen Murphy alias Tallya)


Arhanghelul Metatron (channeler James Tyberonn)


Arhanghelul Mihail, (channeler: Susan Elsa, Ronna Herman)


Pan semizeu

Kwan Yin zeiță, (channeler Laura Lee Lizak)

Sanat Kumara, maestru înălţat (channeler Jenny Schiltz)

Lord Maitreya (channeler Graham Dewyea)

Zamolxe zeu (channeleri Mihaela Palade, Daniil
– Melfior-Ra)

Graalienii sau copiii Graalului sunt copiii lui Isus şi ai Mariei Magdalena

Zamolxienii, (channeler anonim Remer Ra)

Ramanezii vin din Marele Soare Central însoţiţi de îngeri solari

Dumnezeu (channeler Neale Donald Walsch)

Mama Divină (channeler – Linda Dillon) ea lucrează la Compania Cerului, Consiliul Iubirii împreună cu Arhanghelul Mihail.

Adama (channeler Anna Merkaba)

Drunvalo Melchizedek (channeler Rahasya Poe şi Dhara Remos)

Hatori (channeler Tom Kenyon)

Contele de Saint-Germain (channeler David Christopher Lewis)

Thoth atlantul (channelers Contele Incappucciato, Debbie Summers, Cristina Puzio). După ce a dat-o-n bară cu incapuciatu, acum Thoth face channeling cu alţii: Amara Tia Ann, Gillian MacBeth-Louthan, Dylan Gilbert.
Djehuty alias Thoth – (channeler Tom Jacobs)

Thoth şi Înaltul Consiliu Sirian (channeler Ce Ann Tay)

Salomé (channeler Kris Won)

Amaritha (channeler Elena Diana)

Diverşi extratereştri (channeler Nancy Lieder)

Extratereştrii de pe planeta Clarion (channeler Dorothy Martin) – vezi şi apocalipsa 21.12.1954

Matei (channeler Suzanne Ward)

Simion fiinţă de lumină (channeler Jill Mara)

Saul (channeler John Smallman) asigură susţinerea entităţilor din rai pentru trezire.


Isus (channeler John Smallman) trezire prin iubire cristică.

Isis (Lady of the Light) – “Spiritual Warrior of the Light.” In my hand I hold the Sword of Truth (channeler Ronna Herman)

Concluzii
Channeler-ii nu mint, nu mistifică, nu inventează, nu prostesc lumea, ci entităţile cu care fac channeling sunt impostoare şi leşinate după bani… Channeler-ii sunt doar businessmen de bună credinţă, care doar profită de minciunile entităţilor luând banii de la naivi şi visători, pe cursurile de iniţiere ale şcolilor de evoluţie personală pe care le-au cerut entităţile şi de pe cărţile lor cu minciuni.

Dacă informatiile gasite aici te-au ajutat, spune "mulțumesc" printr-o donație:


Hide picture