Barbara si Gerry Clow – Nefilimii si rugul aprins

IMG_20160709_103256

După cum au spus deja “Pi”, Annunaki conduc Noua Ordine Mondială (NOM) pe Pământ şi îi manipulează pe oameni, prin intermediul religiilor. Şi iată o informaţie interesantă: Annunaki sunt aceleaşi fiinţe cu „Nefilimii” din Biblie, iar Nefilimi înseamnă „fiii lui Dumnezeu care au coborât (pe Pământ)”, fiii lui Dumnemzeu care s-au împreunat cu femeile pământene.

Aceşti zei sunt regizorii ciclului actual, care a început în urmă cu aproximativ 5.125 de ani, atunci când au început să împartă Pământul, pentru a cuceri lumea. Ei au transformat Pământul într-o proprietate imobiliară, iar astăzi lumea este încă răvăşită de aceste conflicte şi dezbinări vechi de pe Pământ. Pi afirmă că aceste masacre au transformat 4D într-o „reţea” de control, care atrage omenirea în capcană.

Acest subiect constituie unul dintre cele mai mari tabuuri, aşa că, pe măsură ce abordez mai în amănunt acest aspect, haideţi să începem să remarcăm faptul că creştinismul a apărut din iudaism, iar mai târziu, islamismul a apărut din iudeo-creştinism. Iudaismul a apărut în Sumer, Akkadia şi Babilon!

Dacă toată lumea şi-ar aminti acest simplu fapt, poate că întregul conflict s-ar încheia într-o zi. Aceiaşi sfinţi, zei, zone sacre şi scripturi stau la baza celor trei religii majore.

Insă, Noua Ordine Mondială (NOM) îi divizează pe adepţii fiecărei religii, împărţindu-le teritoriul, preţioasele zone sacre în care zeii lor au coborât pe Pământ. Acest lucru îi face să continue lupta – astfel încât nu se vor alia niciodată, ca să-şi înlăture exploatatorii. Conflictul a fost exacerbat în ultimii trei sute de ani, pentru că Elita crede că se apropie sfârşitul lumii – ori se gândeşte că Annunaki se întorc pe Pământ, ori doar vrea mai mulţi bani. Aceasta e curată isterie, în special atunci când afli de Calendarul Mayaş, care indică faptul că omenirea se trezeşte şi iese de sub controlul Elitei.

Credinţa autentică într-un Dumnezeu transcendent înseamnă să ai încredere că Divinitatea se dezvăluie în timp, iar realitatea nu trebuie să fie manipulată. După cum veţi vedea în Capitolul nouă, există, de fapt, un Plan Divin pentru Pământ, care se desfăşoară cu precizie. Povestea Cezarilor şi a Bisericii – despre cum a ajuns rasa umană în această dilemă, în timpul ultimilor două mii de ani – a fost deja relatată în capitolul anterior. Acum e nevoie să examinăm versiunea contemporană a modului în care plasa îi ademeneşte în capcană pe indivizi, menţinându-i în stări duale epuizante. Această plasă este ţesută din firele alb-şi-negru, toarse din dualităţile individuale şi, până foarte recent, tot ea a constrâns, aproape fiecare parte a lumii. NOM încearcă să reconstruiască lumea pentru propriile ei interese, pe durata Erei Vărsătorului, iar acest lucru nu înseamnă decât un mod bun de a-şi planifica viitorul. Dacă fiecare persoană în parte nu înţelege acest lucru, Elita va guverna şi următoarea eră mare de timp.

Elita foloseşte acelaşi vechi sistem religios / magic, creat acum două mii de ani de către Putere şi Biserică. NOM îşi are actualmente sediul la Washington D.C o metropolă / stat, proiectată şi construită de masoni, acum mai bine de două sute cincizeci de ani. Washingtonul urma să fie centrul tuturor statelor, locaţia pentru naşterea unei lumi cu totul noi, pe care unii au considerat-o ca pe o „Noua Atlantidă“.

El este un complex de temple clasice – având obeliscuri, piramide, bulevarde şi zodiacuri – despre care s-a spus că a fost creat pentru viaţă, libertate şi căutarea fericirii.

Apoi, din anul 2000 până în 2008, regimul Bush/Cheney a încercat să provoace dominarea totală a lumii, cu Statele Unite ca lider al Noii Ordini Mondiale, în interiorul acestui oraş / stat masonic.

Poate că nu acest lucru au intenţionat părinţii săi fondatori. Apoi, în mod misterios, spre sfârşitul regimului Bush/Cheney, o criză financiară în domeniul locuinţelor şi a celui bancar a pus capăt acestei preluări de putere.

Regimul Bush / Cheney a reprezentat o tendinţă complet nouă în Washington, lucru asupra căruia atrag atenţia, deoarece a fost o finalizare creativă 4D, atât de clasică. Ei erau fundamentalişti iudeo-creştini, care credeau că se apropie sfârşitul lumii şi care au luat punerea timp de opt ani, ca să fie siguri că anumite lucruri se derulează conform programului, în special în Orientul Mijlociu.

In orice caz, natura extremă a acestui grup i-a determinat pe prea mulţi oameni să privească cu atenţie la ce anume cred, în realitate, aceste trei mari religii: evreii încă îl aşteaptă pe Mesia; creştinii cred că Iisus revine în curând; ambele religii cred că trebuie să reconstruiască Templul lui Solomon în Ierusalim, ca să aibă împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ, iar musulmanii cred că mântuitorul lor, Alah, deja a venit la Cupola Stâncii.

Dacă iudeo-creştinii ridică templul, Mesia va veni, precum Jackson “Joe cel desculţ”, din filmul Câmpia viselor [Field of Dreams]. Odată ce Templul este reconstruit, fundamentaliştii creştini cred că 144.000 de Oameni Aleşi vor fi salvaţi, iar toţi ceilalţi vor fi mistuiţi într-un holocaust. Singurul lucru ce contează este să fii unul dintre Oamenii Aleşi din Ierusalim, la momentul potrivit, iar toţi ceilalţi pot fi condamnaţi.

Intre timp, musulmanilor le face placere cere să viziteze locurile sfinte ale lui Alah, ca şi locurile sacre menţionate în Biblia ebraică şi Muntele Templului.

Deoarece americanii au avut puterea şi au fost adevăraţii credincioşi, ei au fost băieţii buni. Oricine se alătura planului NOM era un aliat al americanilor, iar oricine refuza reprezenta duşmanul.

Un program de o asemenea anvergură necesita o reorganizare sistematică şi totală a Statelor Unite – cum ar fi prin crearea unui stat omnipotent, guvernat de agenţii ca, de exemplu, Securitatea Naţională. Evenimente traumatice în masă, cum ar fi distrugerea turnurilor gemene World Trade Center, au fost folosite pentru a-i intimida pe oameni să accepte o obedienţă de masă.

Popoarele lumii au fost scindate în credincioşi ce cred în Dumnezeu şi terorişti – adică o dualitate totală, iar apoi, dintr-odată, în 2008 totul s-a schimbat!

Indiferent de credinţele voastre politice, alegerea unui preşedinte de culoare, purtând un nume islamic, în momentul în care Statele Unite se îndreptau spre faliment, demonstrează că acest câmp colectiv 4D, scindat în mod radical, s-a transformat la loc într-un câmp polarizat, în care s-ar putea produce transformarea.

Pe neaşteptate, a existat loc pentru multe puncte de vedere şi soluţii noi la probleme vechi; creativitatea umană a fost eliberată din nou.

Dacă dorim să ne păstrăm suveranitatea în 3D, până la încheierea calendarului mayaş, trebuie să fim împământaţi în corpul nostru şi să devenim experţi în a identifica unde se află mintea noastră.

Cel mai bun mod de a înţelege oricare dintre dimensiuni este acela de a o localiza în corpul nostru. Suntem suverani în 3D, atunci când medităm în altarul nostru şi activăm cele şapte direcţii. Acest ciclu extrem de dualist, de până în anul 2008, a fost trăit şi mulţi oameni au primit lecţii preţioase din el. Mulţi oameni s-au simţit neîmpământaţi, atunci când au fost atraşi în dramele colective. Trăim vremuri în care dramele nerezolvate sunt jucate din nou, cu jucătorii veterani ce au revenit şi care-şi doresc să aibă ocazia de a acţiona diferit în 3D – singura dimensiune în care liniile timpului pot fi schimbate.

Mi se pare ceva că totul este fascinant. De pildă, mulţi dintre liderii noştri ne reamintesc de jucătorii de putere din trecut, cum ar fi Barack Obama, care arată cât de mult îl admiră pe Abraham Lincoln. Acest lucru este foarte înţelept, întrucât în perioada Războiului Civil, Statele Unite au fost scindate în două jumătăţi distructive, după care dualitatea a fost menţinută prin asasinarea lui Lincoln. Această scindare se vindecă abia acum. Bancherii au declanşat Războiul Civil american pentru a obţine profit – lucru care se aseamănă cu criza financiară actuală. Mulţi oameni ştiu ce anume se petrece.

Şi în perioada anilor 1860 mulţi oameni ştiau ce se întâmplă — însă, în prezent, mult mai mulţi au atins o conştiinţa mai înaltă, ce ar putea împiedica repetarea aceluiaşi vechi tipar. Acestea sunt vremuri uimitoare, în care putem să lucrăm cu elementalii 2D şi să ne jucăm cu arhetipurile 4D, în timp ce creăm noi câmpuri şi cronologii, prin puterea minţii noastre.

Atunci când meditaţi la altarul vostru, puteţi practica Alchimia Zeiţei, fapt ce transformă lumea prin aceea că vă transformaţi pe voi înşivă. Dacă milioane de oameni ar proceda astfel, lumea s-ar schimba foarte repede.

 
Cartile lui Barbara Hand Clow se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 


O donatie este un mod de a spune ca apreciati acest blog si articolele publicate. Multumesc frumos tuturor celor care ma sustin si tuturor celor care apreciaza informatiile publicate. Fara voi dragilor, acest blog nu ar exista!


Hide picture