Barbara si Gerry Clow – Cum sa traim dupa ritmurile Lunii

IMG_20160709_103256

Cea mai rapidă cale de abordare a blocajelor din 3D este de a le prelucra chiar în corpul nostru. Aliata noastră este Luna, care face parte din 3D, pentru că o putem privi cum creşte şi descreşte şi putem observa influenţa pe care o exercită asupra lumii, cum ar fi modificarea nivelului mărilor şi oceanelor, provocat de maree.

Lună de lună, toate speciile biologice sunt profund receptive la ritmurile lunare, întrucât fiinţele vii sunt alcătuite, în cea mai mare parte, din apă.

Odată cu inventarea ceasului, acum câteva sute de ani, oamenii au început să împartă timpul în ore, minute, secunde şi momente. In tot acest timp, animalele, plantele şi spiritele trăiesc după ritmurile naturale. Cu cât oamenii împart mai mult timpul, cu atât mai mare este materializarea în 3D şi separarea de celelalte fiinţe vii.

Poate aţi remarcat că realitatea voastră devine prea încărcată cu fel de fel de lucruri şi că există tot mai puţin loc pentru voi înşivă. Acest lucru se întâmplă deoarece, atunci când împărţim timpul, spaţiul se extinde, iar în cele din urmă realitatea voastră va deveni de nelocuit.

Intre timp, Luna este cea care vă măsoară cel mai bine timpul. Dacă vă veţi realinia cu Luna, puteţi ieşi graţios din dilemele născocite de sfântul ceas.

“Pi” spun că împărţirea realităţii pe baza ceasului se îndreaptă spre infinit, ca şi data de 21 decembrie 2012. Singurii oameni care vor şti că trăiesc pe Pământ, vor fi aceia care trăiesc după ritmurile Lunii.

Tărâmul biologic creşte şi descreşte odată cu Luna, iar atunci când trăieşti după ritmurile Lunii, timpul şi spaţiul se află în echilibru.

In fiecare lună, în perioada de Lună Nouă este sădită o nouă poveste ce trebuie să se desfăşoare pe durata acelei luni.

De exemplu, observaţi cum este vremea în ziua de Lună Nouă. Oricum ar fi vremea – caldă sau rece, ploioasă sau însorită – aceasta va persista până la Luna Plină şi după.

Chiar dacă nu aveţi noţiuni de astrologie, oricine poate simţi caracteristicile poveştii curente, pur şi simplu armonizându-se cu Luna Nouă. Odată ce simţiţi aceşti factori, in-terpretaţi-vă rolul în aceste poveşti, în mod conştient, pe măsură ce câmpul colectiv continuă sa se extindă până la Luna Plină.

Atunci, Luna Plină îşi exprimă energia printr-o mare explozie, asemenea momentului culminant dintr-o simfonie de Beethoven. După Luna Plină, în mod subtil, vibraţiile Lunii ne ajută să ne jucăm cu iţele poveştii, pe măsură ce acestea se împletesc.

In fiecare an există şi eclipse, atunci când Luna acoperă Soarele sau Pământul acoperă Luna. Eclipsele ne armonizează cu ritmul mai vast al Lunii, ciclul metonic, ce stabileşte un raport între Lună şi Soare. Acest ciclu, care durează peste optsprezece ani, guvernează un parcurs mult mai lung din viaţă, înştiinţându-ne când să căutăm cunoaştere în lumea exterioară, sau în adâncurile tărâmului interior. Luna ne arată când să strălucim şi să înflorim, sau când să înotăm în întuneric şi să ne regenerăm. Nici unul dintre aceste ritmuri nu are nevoie de astrologie, deşi aceasta este de cel mai mare ajutor. Lumina Lunii ne călăuzeşte foarte bine, dacă învăţăm să trăim sub îndrumarea ei şi să renunţăm la ceas, cu excepţia întâlnirilor pe care trebuie să le onorăm. Nu ne aflăm aici ca să divizăm realitatea; ne aflăm aici ca să unificăm realitatea, împletind firele de intersectare ale dimensiunilor.

 
Cartile lui Barbara Hand Clow se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 


O donatie este un mod de a spune ca apreciati acest blog si articolele publicate. Multumesc frumos tuturor celor care ma sustin si tuturor celor care apreciaza informatiile publicate. Fara voi dragilor, acest blog nu ar exista!


Hide picture