David R. Hamilton – Vizualizarea pentru vindecarea prin campul cuantic

Să spunem că aveţi o anumită boală, o durere ori o afecţiune. Vizualizaţi acea parte a corpului sau acel organ (aflat în suferinţă), apoi proiectaţi-vă mental în interiorul său, ca şi când aţi pătrunde înăuntru cu o cameră de filmat, pentru a putea vedea oasele, muşchii, carnea, tendoanele şi articulaţiile. Acum intraţi în acel organ până când vedeţi celulele din care este alcătuit. Apoi, pătrundeţi în interiorul unei celule şi observaţi proteinele, enzimele şi ADN-ul. Intraţi în ADN şi observaţi atomii din care este compus. Alegeţi un atom şi pătrundeţi în el. Observaţi particulele subatomice – protoni, neutroni, electroni şi altele. Imaginaţivi-le ca pe nişte stele pe cerul nopţii.

Câmpul cuantic este un câmp energetic din care se condensează particule, similar cu modul în care se condensează picăturile de ploaie din nori. Particulele îşi încep viaţa în câmpul cuantic; aşadar, în loc să vă imaginaţi că pătrundeţi în interiorul particulelor, mergeţi direct la sursă, adică la însuşi câmpul cuantic. Imaginaţi-vă câmpul cuantic ca pe un loc din spaţiul profund al liniştii, al tăcerii totale, închipuiţi-vă acest episod cum doriţi. Poate fi util să vă imaginaţi un lac total nemişcat de energie, cum ar fi un heleşteu sau un lac cu apă stătută, dimineaţa devreme.

Acum imaginaţi-vă vibraţiile bolii şi îndepărtaţi-vă mental, adică îndepărtaţi simbolic boala. Spuneţi mental: „arată-mi vibraţiile bolii …….”

Rostiţi numele bolii, dacă îl ştiţi, sau spuneţi-i simplu “boală”. Ii cereţi minţii voastre subconştiente să vă arate, simbolic, vibraţiile respective. Observaţi vibraţiile în orice mod vă vine în minte. Eu, de obicei, mi le imaginez ca pe nişte mări învolburate.

Spuneţi în minte:„Anulează!”şi priviţi cum vibraţiile dispar. Acum ati revenit la locul vostru de linişte totală şi tocmai aţi făcut ca boala sa dispară. In continuare, puneţi noi vibraţii în loc.

lmaginaţi-vă că aruncaţi o pietricică în lacul liniştit, doar că e o pietricică de lumină, care reprezintă intenţia voastră. Poate fi albă sau de orice altă culoare vă vine în minte. In starea superioară de conştentizare pe care v-o conferă vizualizarea de vindecare cuantica, puteţi vedea culori sau chiar simboluri. Eu unul am văzut un chip, o dată sau de două ori. Vă puteţi imagina pietricele de orice culoare doriţi, care pot fi cât de generale sau de specifice doriţi voi să fie. Pentru dorinţa pe care o am eu în vedere, folosesc uneori „sănătate perfectă” sau „vindecare” şi, de regulă, adaug una sau două calităţi. De exemplu, adaug adeseori pietricele de pace, iubire, compasiune, bunătate sau iertare sau orice altă calitate afectivă ori comportametală pe care mi-aş dori să o văd sau care cred eu că m-ar ajuta să simt că se leagă de boala.

lmaginaţi-vă că aruncaţi prima pietricică în lacul de energie. Fiţi atenţi la sunetul pe care îl face, chiar şi simplul sunet de împroşcare a apei, la contactul cu aceasta. O pietricică de „pace”, consider eu, produce un sunet de genul „ping” în mintea mea.

Priviţi cum pietricica împroaşcă uşor apa şi apoi observaţi lumina (culorii voastre) disipându-se la suprafaţa lacului de energie. Acestea sunt unde de „sănătate perfectă” sau de „pace” sau de ce stabiliţi voi prin intenţia voastră.

Acum aruncaţi următoarea pietricică şi observaţi acelaşi proces.

Puteţi adăuga câte pietricele doriţi şi puteţi aloca cât timp vreţi, adăugând mai multe pietricele, eventual, cu aceeaşi intenţie. Am descoperit că adăugând două sau trei pietricele o singură dată este suficient. Cât de des faceţi acest lucru, asta depinde de voi.

Aşadar acum aţi îndepărtat undele sau vibraţiile de boală şi le-aţi înlocuit cu unele de sănătate. Tehnic vorbind, vindecarea este realizată, dar mie îmi place să o întăresc, ca să spunem aşa. Acum, revenim treptat de unde am plecat, observând modul cum lucrurile se schimbă datorită modificării undelor de la sursă, ceea ce consolidează credinţa că vindecarea s-a produs. Imaginaţi-vă revenind dintr-un camp cuantic, pentru a vedea particulele subatomice. Spuneţi mental: “arată-mi că s-a realizat”. Astfel, veţi avea confirmarea că vindecarea s-a produs total.

Imaginaţi-vă ceva uşor diferit decât înainte – de pildă, in loc de particulele acelea sub forma unor stele albe pe cerul nopţii, priviţi-le luând culoarea pietricelelor de lumină pe care le-aţi adăugat. Astfel, acestea devin particulele care compun acum corpul vindecat. Poate doriţi să le percepeţi mai strălucitoare sau să vă imaginaţi o plasă fină de lumină întinsă pe cer, cam ca luminile nordului (aurora borealis).

Acum ieşiţi din atomi. Spuneţi, la nivel mental: „Arată-mi că s-a realizat.” Observaţi cum atomii iau culorile pietricelelor de lumină pe care le-aţi adăugat. Dacă doriţi, îi puteţi proiecta mai strălucitori sau mişcându-se. Mergeţi la ADN şi spuneţi-i: „Arată-mi că s-a realizat.”

Incă o dată, proiectaţi ADN-ul mai strălucitor, în culorile pietricelelor de lumină pe care le-aţi adăugat. Puteţi proiecta şi câteva gene de vindecare luminându-se de strălucire. Mergeţi la nivelul celulelor şi spuneţi: „Arătaţi-mi că s-a realizat.” Priviţi celulele cum strălucesc în culorile stropilor de lumină. Acum„pătrundeţi” în zona respectivă a corpului şi spuneţi:„Arată-mi că s-a realizat.” Incă o dată, priviţi-l strălucind în culorile alese de voi. Nu trebuie doar să vedeţi culorile strălucitoare în fiecare etapă. Vă puteţi imagina o schimbare în orice formă, poate atomii sau ADN-ul contractându-se aşa cum se contractează un muşchi. Poate că celulele voastre vor face la fel, având acum o nouă viaţă.

Dacă vreţi, în această fază, puteţi vizualiza boala ca fiind vindecată – tumoarea dispare din organism, la fel virusul, iar organul sau ţesutul se regenerează (în funcţie de situaţie). Nu e neapărat necesar să apelaţi la o vizualizare în această etapă, dar unii preferă să o facă, ca şi când ar privi efectiv confirmarea că vindecarea este realizată.

In final priviţi-vă întreg organismul şi spuneţi: „Arată-mi că s-a realizat.” şi vedeţi-l învăluit în culorile pe care le-aţi ales. Aţi putea chiar să vă proiectaţi pe voi înşivă având corpul în perfectă stare de sănătate.

Pentru a încheia, spuneţi în minte: „Mulţumesc, s-a realizat, s-a realizat, s-a realizat.”

Inspiraţi adânc de câteva ori şi deschideţi ochii. Aţi reuşit!

Unul dintre avantajele unice ale vindecari prin camp cuantic este că vă extinde conştiinţa. In momentul în care pătrundeţi în interiorul unui atom şi vedeţi cerul acela de seară, cu particulele subatomice ce sclipesc ca nişte stele, simţiţi cum vi se extinde mintea sau capacitatea de gândire, ceea ce simbolizează depăşirea limitelor organismului şi limitările propriilor credinţe şi atitudini. Acest fapt ne ridică la un nivel superior de conştientizare, aliniind, astfel, gândurile mai bine la realitate. Puteţi aplica vindecarea prin camp cuantic pentru a modifica atitudini şi credinţe profunde sau pentru a înlătura vechi tipare emoţionale pe care nu mai doriţi să le trăiţi. Mental, le cereţi să vedeţi undele (sau vibraţiile) atitudinii, credinţei sau emoţiei respective şi le anulaţi în aceiaşi mod. Apoi, adăugaţi noua atitudine, noua credinţă sau emoţie pe care doriţi să o aveţi. Pentru a sintetiza această tehnică, iată care sunt paşii de urmat:

1. Vizualizaţi zona bolnavă.

2. Pătrundeţi în ea şi observaţi-i celulele.

3. Mergeţi înăuntru şi vizualizaţi ADN-ul.

4. Pătrundeţi în ea şi observaţi atomii.

5. Mergeţi înăuntru şi vedeţi particulele subatomice.

6. Mergeţi la sursă şi imaginaţi-vă în câmpul cuantic – un loc de o linişte deplină.

7. Spuneţi: „ Arătaţi-mi undele/vibraţiile (bolii, afecţiunii, durerii respective)” şi imaginaţivi-le ca pe nişte mări învolburate.

8. Afirmaţi: „Anulaţi!” şi priviţi undele cum se sparg şi dispar.

9. Spuneţi: „Arătaţi-mi undele (de sănătate perfectă, de vindecare, de iertare, de pace)!” şi imaginaţi-vă pietricelele de lumină strălucitoare (de orice culoare vă vine în minte) pătrunzând în linişte şi freamătele risipindu-se în eter, atunci când pietricelele cad în apa liniştită. Adăugaţi una sau mai multe pietricele.

10. Mergeţi la particulele subatomice şi spuneţi: „Arătaţi-mi că s-a realizat.” Vedeţi-le luând culoarea pe care aţi ales-o sau schimbaţi-le în altceva (de pildă, într-un cer sclipind asemenea luminilor nordului).

11. Mergeţi la atomi şi spuneţi-le: „Arătaţi-mi că s-a realizat.” Din nou, proiectaţi schimbarea de culoare, o sclipire sau o mişcare.

12. Mergeţi la ADN şi spuneţi: „Arată-mi că s-a realizat.” Vedeţi schimbarea.

13. Mergeţi la celule şi spuneţi: „Arătaţi-mi că s-a realizat.” Proiectaţi mental schimbarea.

14. Vizualizaţi o scenă de vindecare dacă vreţi.

15. Mergeţi la zona afectată şi spuneţi: „Arată-mi că s-a realizat.” Vedeţi schimbarea.

16. Priviţi-vă tot corpul şi spuneţi: „Arată-mi că s-a realizat.” Vedeţi tot organismul învăluit în culorile alese şi vibrând într-o perfectă stare de sănătate.

17. Spuneţi: „Mulţumesc! S-a realizat!”

Intregul proces nu ar trebui să vă ia mai mult de cinci minute sau puteţi insista mai mult pe o zonă a corpului, dacă simţiţi că este mai important. De exemplu, cu fiecare expiraţie, va puteţi imagina o „pietricică de pace”.

Pentru anumite tipuri de vindecări, s-ar putea să resimţiţi nevoia de a adăuga câteva pietricele de vindecare sau de sănătate perfectă ori de iertare preţ de câteva minute, astfel încât cea mai mare parte a timpului de vindecare să se petreacă în acea etapă, imprimând adânc calitatea vindecării în câmpul cuantic.

In timp, când veţi deveni experţi în vizualizări şi veţi avea o încredere puternică în forţa minţii, veţi putea merge direct la câmpul cuantic, într-o clipă, şi să anulaţi starea de boală.

 
Cartile lui David Hamilton se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 

Sustine acest website!