Documentare

Devorând Pământul – Un documentar cu un Mesaj Vital

Un documentar produs de Societatea Vegetariană din Marea Britanie și Uniunea Vegetariană Europeană și este povestit de un vegetarian de renume mondial și membru al trupei Beatles, Sir Paul McCartney. Filmul include, de asemenea, un prolog al regretatului al doilea președinte al Sloveniei, Dr. Janez Drnovsek. Devour the Earth ilustrează clar consecințele asupra mediului a activității umane și efectele dietei pe bază de carne asupra planetei noastre frumoase și prețioase.

Vezi online cu traducere:

Dovezile științifice susținute acum de Organizația Națiunilor Unite și de Grupul Interguvernamental pentru Schimbări Climatice (IPCC) demonstrează în mod clar faptul înfricoșător că consumul de carne este principalul contributor la încălzirea globală și are nenumărate alte efecte adverse și asupra pământului. Filmul dezvăluie că Pământul a existat în echilibru ecologic timp de 4.000 de milioane de ani și că doar în ultimii 200 de ani, de la începutul revoluției industriale, a fost atât de grav deteriorat, afișând realitățile dure ale modului în care industria cărnii duce la multe calamități pe Pământ. Combinația dintre arderea copacilor și a deșeurilor animale se adaugă foarte mult la emisiile de carbon eliberate în atmosfera noastră prețioasă.

În ceea ce privește sănătatea umană și animală, Devour the Earth evidențiază modul în care dieta pe bază de carne provoacă multe boli, inclusiv diferite forme de cancer, ESB (boala vacii nebune) și afecțiuni cardiace.

Filmul discută, de asemenea, cât de frumoși, inteligenți și iubitori sunt co-locuitorii noștri animale, cum experimentează sentimente de dragoste, durere, tristețe și bucurie și cum omenirea scurtează cu cruzime și nepăsare viața acestor prieteni extraordinari, care tânjesc să trăiască în pace și armonios la fel ca noi.

Mesajul final al Devour the Earth este că consumul de carne are efecte extrem de adverse asupra oamenilor, animalelor și altor părți ale ecosistemului Pământului, totul de dragul surselor de hrană pentru care nu avem nevoie in nutriție! Astfel, adoptând o dietă vegetariană sau vegană, ne putem crește dramatic propria bunăstare și, de asemenea, putem menține o planetă mai sănătoasă, mai fericită și mai curată, în armonie cu co-locuitorii noștri animale. Trebuie să acționăm imediat pentru a păstra pământul pentru generațiile viitoare, iar semenii noștri vor fi extrem de recunoscători!

Dacă doriți să opriți durerea și suferința inutilă provocate zilnic frumoșilor noștri prieteni animale și, în cele din urmă, să ne salvați planeta, vă rugăm să urmăriți Devour the Earth și să treceti la o dieta axata pe legume!


Dacă informatiile găsite aici ti-au fost de folos, spune "mulțumesc" printr-o donație de sustinere:


Hide picture