Dezvaluiri

Despre ce sunt visele, calatorii in univerusuri paralele prin constiinta sau corp fizic si zeii in cautarea fericirii

Dacă ai ști că există un univers, rai în care poți fi fericit, nu ai vrea să mergi acolo? Visele sunt ferestre către viețile sinelui nostru multiversal. În fiecare noapte același vis și în fiecare dimineață același coșmar. Regula numărul unu a călătoriei în multivers: nu știi nimic. Doar pentru că cineva se împiedică și își pierde drumul nu înseamnă că este pierdut pentru totdeauna. Am căutat o lume în care lucrurile să fie altfel. Există două cărți diferite care joacă un rol cheie în intriga filmului. Primul este Darkhold, care este plin de vrăji de magie întunecată și poate corupe mintea vrăjitorului sau vrăjitoarei care îndrăznește să-l folosească. Filmul prezintă, de asemenea, Cartea lui Vishanti, care este omologul „magie albă” al Darkhold.

Vezi clip cu traducere din filmul Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022):

(filmul se poate vedea si pe Disney+)

Ioan 18:36 „Împărăția Mea nu este din lumea aceasta”, a răspuns Isus. „Dacă ar fi Împărăția Mea din lumea aceasta, slujitorii Mei s-ar fi luptat ca să nu fiu dat în mâinile iudeilor, dar, acum, Împărăția Mea nu este de aici.”

Am văzut deja că în tradiţia ezoterică se consideră că Ilie s-a reîncarnat în loan Botezătorul. Intoarcerea sa fusese profeţită nu doar în ultimele cuvinte ale Vechiului Testament.

Aceste lumi paralele au devenit una imaginea în oglindă a celeilalte. Universul interior şi cel exterior, care înainte fuseseră contopite într-un tot indistinct, deveniseră acum net separate.

Odată ce un individ sau un grup restrâns dezvoltă o nouă capacitate, un nou mod de manifestare a conştiinţei, acesta se răspândeşte în lumea întreagă cu o viteză uimitoare. Isus Cristos a dăruit omenirii un nou tip de iubire, o iubire milostivă, bazată pe darul empatiei. O persoană putea transcende limitele existenţei sale izolate, pentru a lua parte la ceea ce se întâmpla în sinele interior al alteia.

Inainte de Cristos, iubirea era de tip tribal sau familial. Acum, individul se putea ridica deasupra legăturilor de sânge, alegând liber pe cine să iubească.

Esenţa învăţăturilor ezoterice se referă, înainte de toate, la modul corect de a iubi şi afirmă că, atunci când cooperăm cu forţele ce au creat universul, aceste forţe curg prin noi înşine în aşa fel încât putem deveni conştienţi de prezenţa lor. Procesul este numit taumaturgie sau magie divină.

Conform interpretării ezoterice a miturilor elene, ambrozia, hrana zeilor, este dragostea umană. In lipsa ei, zeii se îndepărtează şi puterea lor de a ne ajuta devine limitată. In creştinismul mistic şi ezoteric, îngerii sunt atraşi către noi dacă le cerem ajutorul, dar dacă n-o facem, ei cad într-un soi de zonă crepusculară, într-o stare vegetativă, iar în locul lor asupra noastră îşi exercită influenţa fantome şi demoni ce-şi croiesc drum spre eul nostru inferior.

Desigur, ne putem opune demonilor şi ne putem „antrena“ eul animalic aşa cum am antrena un câine, printr-un proces de repetiţie. In cadrul învăţăturilor ezoterice se spune că este necesară repetarea zilnică a unui exerciţiu meditativ timp de douăzeci şi una de zile dacă vrem să operăm o schimbare profundă a obişnuinţelor noastre.

Dar mai există o parte şi mai adâncă a eului nostru animalic, aflată complet dincolo de pragul conştienţei şi deci inaccesibilă ei. Această parte nu poate fi transformată prin exercitatea voinţei libere, indiferent de gradul de perseverenţă, deoarece degradarea eului animal a pătruns şi în eurile vegetal şi animal.

Pentru a transforma aceste aspecte ale fiinţei noastre, avem nevoie de ajutor supranatural.


Ajuta-ma sa traduc din text in voce audio cat mai multe articole postate.

(Doriti un anumit articol sa fie tradus din text in voce audio, trimite-ti un mesaj de cerere traducere)

Dacă informatiile găsite aici ti-au fost de folos, spune "mulțumesc" printr-o donație de sustinere:


Hide picture